Lifestyle

Mjammie! Vier Pasen 2021 met Tony's Chocolonely eitjes + limited edition repen

Mjammie! Vier Pasen 2021 met Tony's Chocolonely eitjes + limited edition repen

Je kunt alvast uitkijken naar Pasen met de Tony's Chocolonely paascollectie. Het fairtrade chocolademerk heeft, speciaal voor het jaarlijkse feest, chocoladerepen met toepasselijke smaakcombinaties gemaakt én chocolade eitjes - iets waar we het liefst maanden van te voren al van smullen.

Op de redactie zijn we verwend met de speciale paascollectie van Tony's Chocolonely. Deze bestaat uit twee chocoladerepen met de speciale smaken, een doosje met eieren én een zak vol met grote paaseitjes.

Citroen Merengue & Spijs Amandel

Als je slim bent dan verstop jij de paaseitjes voor de kinderen en laat je de chocoladerepen voor de volwassenen over (voor jezelf dus). Terwijl jouw kids, neefjes, nichtjes of buurkinderen aan het speuren zijn naar de paaseitjes, hoef jij niet lang te zoeken. Ze zitten namelijk gewoon verstopt in deze Limited Edition melkchocolade repen. Beide repen hebben een bijzondere smaakcombinatie: melkchocolade met merengue en een zuurtje van citroen en een variant bestaande uit romige melkchocolade met amandelspijs en nootjes.

Paaseieren

Hoeveel paaseieren zit er in een dozijn? Twaalf eitjes van tien bekende smaken kun je vinden in het doosje. Niet genoeg? Koop dan een zak vol. Gooi het eierdoosje niet weg als je ze hebt verstopt, je kunt namelijk een bloementuintje creëren met wat aarde én zaadjes van The Pollinators. Pasen kan dit jaat niet verkeerd gaan met deze heerlijke chocolade en je eigen gezaaide bloemen.

Beeld: Tony's Chocolonely
Deel dit artikel
Back to top