Lifestyle

Tony's Chocolonely heeft een nieuwe smaak en het is een klassieker!

Tony's Chocolonely heeft een nieuwe smaak en het is een klassieker!

Wat Tony's Chocolonely doet, is eigenlijk altijd goed - of je het nou over hun smaken of werkwijze hebt. Bovendien is het ons favoriete chocolademerk (want: lekkerder dan dit krijg je het niet) dus als er nieuws is over Tony's, dan delen we het graag met jullie. En nu is het weer zo ver: er is een nieuwe estefattereep!

Ieder halfjaar brengt Tony's Chocolonely een nieuwe smaak op de markt die na een jaar weer verdwijnt. Nu moeten we afscheid nemen van 'melk pecan crunch' maar krijgen er wel een heerlijke klassieker voor terug: 'melk rozijn hazelnoot'. Deze smaakcombinatie is er eentje die vaker wordt gemaakt maar we vinden het helemaal niet erg dat Tony's dit nu ook doet want, zoals eerder gezegd, er gaat niks boven de chocolade van het Nederlandse merk.

De smaakcombinatie is vanaf nu te vinden in de Albert Heijn, naast de andere estafettereep 'wit kandijkoek kers' die nog een halfjaar blijft, en zal later ook bij andere supermarkten verkrijgbaar zijn. Vanzelfsprekend kun je de reep ook scoren bij de Tony's Stores in Amsterdam en hun online chocoshop.

 

Beeld: Tony's Chocolonely
Deel dit artikel
Back to top