Lifestyle

Tony's Chocolonely fans opgelet! Hier MOET je binnenkort heen

Tony's Chocolonely fans opgelet! Hier MOET je binnenkort heen

Hoe het komt, weten we niet zo goed maar de meeste vrouwen zijn stapeldol op chocolade. Iets te vieren? Chocolade erbij. Verdriet? Maak die reep maar open. Wij vinden de chocolade van Tony's Chocolonely het allerlekkerste en dat het een merk van eigen bodem is én strijdt voor slaafvrije chocolade, is daarbij natuurlijk een bonus. 

Als je ook nooit genoeg kan hebben van Tony's Chocolonely dan kan jij vandaag je geluk niet op. In de Beurs van Berlage vind je vanaf 1 juli namelijk niet alleen een Tony's store maar ook een heuse Tony’s Chocolonely Chocolate Bar. Wat je kunt verwachten? Vloeibare chocolade die de hele dag door chocotaps stroomt, s’mores, zoete chocoladeburgers, bubbelwafels en cake die je zelf kunt versieren alsof het je verjaardag is. Natuurlijk wordt voor alles de slaafvrije chocolade van Tony's gebruikt. Geen zin in chocolade? Ook aan de hartige trek aan gedacht: voor verse tomatensoep, een vegaburger of een wrap kun je er ook terecht. 

Bij het inrichten van de Bar is gebruik gemaakt van materialen die eerder ooit een andere bestemming hadden. Denk bijvoorbeeld aan de pakjes van KLM-stewardessen die gebruikt zijn om een bank te bekleden. Daniëlle Cathari, de Nederlandse ontwerpster die bekend werd vanwege haar samenwerking met Adidas, verantwoordelijk voor de aankleding van de Barstars. 

Voor de opening van de Tony's Bar in de Beurs van Berlage is overigens ook niet zomaar gekozen. Hier werd vroeger al in cacaobonen gehandeld - dus die link was er al. Boven de ingang van de Chocolate Bar hangt een beeltenis van Jan Pieterszoon Coen, een historisch figuur die eigenlijk niet vereerd zou moeten worden vanwege zijn rol in de koloniale tijd. Daar is Tony's zich bewust van en zij spreken zich openlijk uit dat ze hem totaal geen held vinden. Het merk streeft naar gelijkheid in handelsrelaties, iets waar Coen duidelijk geen boodschap aan had. 

Wil je naar de Tony’s Chocolonely Chocolate Bar? Dan kun je daar vanaf 1 juli terecht voor een corona-proof chocoladefeest. 

Beeld: Tony's Chocolonely
Deel dit artikel
Back to top