Lifestyle

Tony's Chocolonely brengt een nieuwe kerstreep uit en deze wil je nú uitproberen

Tony's Chocolonely brengt een nieuwe kerstreep uit en deze wil je nú uitproberen

Heb je geen idee wat je voor Kerstmis wilt vragen? Nou, wij wel! Tony’s Chocolonely heeft namelijk een nieuwe kersteditie uitgebracht en deze hoort zéker op ons verlanglijstje thuis.

Zo is er de kerstreep met romige melkchocolade en knapperige gemberkoekjes een nieuwe kerstfavoriet. En daarnaast hebben ze een nieuwe Tiny Tony’s kerstmix uitgebracht. Deze grabbelzak zit vol met kerstige kleuren, waar je samen oneindig veel van kunt genieten. Of voor de gróte chocolade liefhebbers onder ons; een heuse beleving aan Tiny snacks om zelf op te snoepen. Heerlijk!

Kerstboom

Natuurlijk heeft óók dit jaar de kerstreep een vormpje van een kerstboom. De melk gemberkoekjes kan zéker niet ontbreken en om éxtra veel te kunnen genieten van deze reep, is er om deze boom heen, genoeg chocolade waar je ‘m uit kunt breken. De toppers van andere jaren zijn deze Kerst opnieuw van de partij en kunnen niet wachten om opgesmuld te worden. Zo zien we de smaken melk glühwein en puur mint candy cane terug onder onze kerstboom. Al is de kans groot dat ze daar niet lang zullen liggen, want deze smaken zijn onweerstaanbaar, waardoor je ze gelijk wilt opeten!


Tiny Tony’s

We hebben deze overheerlijke Tiny kerstmix al kort geïntroduceerd, maar je bent vast ontzettend benieuwd naar de verschillende smaken die erin zitten. Zo kan je dit jaar genieten van romige melk, wit en melk hazelnoot. Deze Tiny Tony’s zijn ideaal om tussendoor van te smullen of om lekker tijdens Kerstmis uit te delen. Door er samen met je ouders, vrienden of buren van te genieten, creëer je het ultieme kerstgevoel met een smaakvol randje. En geloof ons maar; daar maak je ieder mens gelukkig mee!


Deel Tony’s Chocolonely uit 

Tony’s Chocolonely streeft naar een slaafvrije chocolade-industrie, waarbij al hun smaken (inclusief de kerstrepen), gemaakt zijn van cacaobonen én boter die stuk voor stuk traceerbaar zijn. Door deze overheerlijke chocolade te delen met anderen, kun jij hen bewust maken van de ongelijkheid binnen deze industrie. En daarnaast laat je doormiddel van iedere hap chocolade zien dat jij deelneemt aan de missie van Tony, namelijk; samen de productie van chocolade 100% slaafvrij maken. Dus krijg jij jouw Tony’s Chocolonely niet helemaal op? Deel ze vooral lekker uit en geniet sámen!

Verkrijgbaar in meeste supermarkten

De kerstreep melkchocolade met gemberkoekjes en de Tiny kerstmix zijn vanaf nú verkrijgbaar in de meeste supermarkten. Hier vind je niet alleen de kerstsmaken van dit jaar, maar kan je ook de melk glühwein en de pure munt candy cane kopen. Daarnaast is de kerstmix ook op de website van Tony’s Chocolonely te vinden.

De adviesprijs voor de melkchocolade gemberkoekjes is €3,69 en voor de Tiny’s kerstmix €4,99.

Beeld: Tony's Chocolonely
Deel dit artikel
Back to top