Beauty

Dit zijn de haartrends voor de zomer van 2018 en wij zijn fan

Elk seizoen zijn er weer nieuwe haartrends te spotten. Vorig jaar was het vooral de lange bob en de balayage, maar er is nu weer heel veel nieuws te zien. Uit de trends valt heel wat inspiratie te putten voor je eigen coupe en dat moedigen wij alleen maar aan. Wij zijn groot fan van de nieuwste haartrends en we zetten ze graag even voor je op een rijtje. 

1. Beachy waves
De I woke up like this- look, is er eentje die wij maar al te graag nastreven. Deze haartrend speelt daar heel fijn op in door het idee op te wekken dat je net een dagje op het strand hebt doorgebracht. Even met de krultang losjes door je haar en je hebt hem gelijk te pakken!

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

2. Kleine vlechtjes
Deze geeft ons echte festival vibes en wij houden ervan. Eén of meerdere vlechtjes aan de zijkant van je hoofd en de look is compleet. Zo makkelijk kan het dus zijn!

3. Lange lokken
Vorig jaar was de lange bob dé trend, maar nu zijn de lange lokken weer helemaal terug! Niet dat dit ooit echt uit was, maar je ziet het de laatste tijd wel opvallend vaak. Op de catwalk is het heel vaak gezien in de afgelopen shows en dat zegt wat!

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

4. Lange staart
Met die lange lokken zien we ook steeds vaker een lange staart voorbijkomen. In de zomer wil je het ook wel eens uit je gezicht hebben en een staart is hiervoor de perfecte oplossing. Laat hem een beetje losjes hangen en wikkel er een leuk sjaaltje in of zet een mooie bandeau op. 

 

Een bericht gedeeld door XENIA (@xenia) op

5. Achter je oor
Misschien een beetje uit je comfortzone, maar deze look straalt een hele hoop zelfverzekerdheid uit. Je laat zien dat je jezelf niet wil verbergen en het zorgt er ook nog eens voor dat alle features in je gezicht goed naar voren komen. Heb je een leuke earparty? Deze staat ook gelijk in de spotlights! 

6. Korte bob
Deze is wel de meeste spannende van allemaal, maar het staat wel geweldig. Durf jij de schaar erin te zetten? Je kan het ook in stapjes doen. Eerst een klein beetje korter en als je het aandurft kan je steeds verder gaan!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top