Beauty

8 x fitness en beauty geheimen van Romee Strijd

Een superstrak lichaam komt modellen ook heus niet aanwaaien: vaak leven zij volgens een strict regime bestaande uit minstens een dieet en work-out schema. Romee Strijd is de beroerdste niet en onthulde aan de Amerikaanse ELLE wat haar geheim is om er zo geweldig uit te zien.

1. Wees openminded over nieuwe welness trends
"Ik heb de infraroodsauna uitgeprobeerd en ik vind het echt fijn. Er zijn allemaal verschillende kleuren licht en alle tinten hebben een ander effect. Ik maak ook gebruik van een jaderoller. Ik leg deze in de vriezer zodat het ding extra koud is. Wanneer ik opsta en super moe ben, gebruik ik deze. Het zorgt ervoor dat de opgeblazenheid rond mijn ogen verdwijnt als ik heb gevlogen of een korte nachtrust heb gehad." 

2. Houd je fitness routine vol, ook als je op reis bent
"De afgelopen tijd train ik vooral in hotels omdat ik veel onderweg ben. Het is eigenlijk best leuk om in je eentje te zijn, je koptelefoon op te zetten, een fitness routine te bedenken en los te gaan in de gym."

3. Ga met je lover naar de sportschool als extra motivatie
"Mijn vriend en ik sporten samen. We doen eigenlijk nooit dezelfde oefeningen maar zeggen tegen elkaar "Na één uurtje gaan we weer weg". Het helpt een hoop. We zijn competatief. Ook doen we altijd een 'planking challenge'. Het is erg motiverend om samen met je partner te sporten omdat wanneer ik geen zin heb, hij mij aanmoedigt om ertegenaan te gaan."

4. Ga regelmatig naar de sportschool
"Ik zou je adviseren om vier tot vijf keer naar de gym te gaan. Wanneer ik vrij ben, ga ik het liefst in de ochtend zodat ik daarna kan douchen en me klaar kan maken voor de rest van de dag. Als ik werk dan ga ik meteen daarna, voor het avondeten."

5. Je hebt geen luxe spullen nodig
"Voor mijn buikspieroefeningen gebruik ik gewoon een matje. Bij elke oefeningen moet jij je spieren gebruiken, bijvoorbeeld ook tijdens squats. Probeer ze te voelen bij elke beweging. Ik doe alles met enkelgewichten en een weerstandband en wanneer ik reis dan neem ik mijn springtouw mee. Deze oefeningen kun je zelfs in je hotelkamer doen als je een matje hebt."


6. Maak van sporten een vriendinnenuitje
"De Angels en ik proberen altijd samen te sporten om daarna gezellig samen te lunchen. Het werkt erg motiverend. Jasmine Tookes is het meeste een die hard. Zij is zo sterk! Ze kan flink wat gewicht heffen."

7. Wen aan een fitness routine door te beginnen met korte work-outs
"Ook ik ben niet altijd gemotiveerd maar je moet het gewoon doen want naderhand voel je je zo goed en geniet je meer van je dag omdat je het achter de rug hebt. Dus begin gewoon ergens. Doe iets. Zeg tegen jezelf dat je 15 minuten sport en dan maak je al een begin."

8. Snacks zijn je beste vriend
"Omdat ik zoveel reis en sport moet ik ervoor zorgen dat ik genoeg eet. Ik neem daarom altijd snacks met mij mee. De pure chocoladereep van Hu Kitchen is mijn favoriet. Ook eet ik een hoop fruit en RX bars. Zorg ervoor dat je genoeg bij je hebt."

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top