Travel

10x de meest Instagramwaardige spots in Nederland!

Je hoeft het niet ver te zoeken om een geweldige Instagram foto te kunnen maken. Ook hier in ons eigen kikkerlandje hebben we prachtige plaatsen waar jij de mooiste kiekjes kunt schieten. Je moet alleen weten waar je moet zijn endaarom hebben wij dit lijstje voor je samengesteld. Het enige waar je nu nog op moet letten is je outfit en pose.

Good luck girls!

Amsterdamse Grachten
Niet echt origineel, we know, maar de grachten van Amsterdam zijn wel onwijs fotogeniek en leveren vrijwel altijd prachtige plaatjes op. Je kunt hier bijna geen slechte foto maken. 

 

🚴🏻🚴🏻🚴🏻

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

Zaanse huisjes 
Misschien iets meer voor de toeristen onder ons maar geef nou toe, deze schattige groene huisjes staan toch perfect op je Insta-feed?

De Nederlandse kust
Het water is koud en het ziet er soms een beetje grauw uit bij de kust maar dat maakt het niet minder mooi. Ons strand is iets waar we trots op moeten zijn. De kustlengte in Nederland is zo’n 523 km lang en vanuit iedere hoek ontstaat er een prachtige foto.

 

Went on a little adventure today with my boys and best babe 🌾 @rad

Een bericht gedeeld door Benthe Marlene Mey Liem (@bentheliem) op

De Erasmusbrug 
The Brooklyn bridge maar dan net even anders. Reis af naar de Erasmusbrug in Rotterdam voor een stoere industriele touch om aan jouw Instagram foto's toe te voegen. 

 

Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. 😍 | 📸@maarten_see_hooijmeijer

Een bericht gedeeld door ZeroTen 🇳🇬 Rotterdam 🇳🇬 010 (@zerotencity) op

De Corner Bakery in Amsterdam
Ondertussen heeft bijna iedere it-girl hier wel geluncht of ontbeten maar we hebben er nog lang geen genoeg van. Ga voor een mega milkshake of een stukje taart van Life of Pie. Met deze foto is vrijwel iedereen jaloers.

 

Partner in crime💕 @romanceegas #misjenual

Een bericht gedeeld door Kae Sutherland (@kaesutherland) op

De Oude Gracht in Utrecht
Net als de prachtige grachten in Amsterdam kan de Oude Gracht in Utrecht niet worden overgeslagen. Maak hier een charismatische foto in één van de leukste studentensteden van Nederland.

Vrijthof in Maastricht
Ook in het zuiden van het land kun je op zoek gaan naar echte hotspots om te gekke plaatjes te schieten. Op het Vrijthof in Maastricht kun jij terecht voor idyllisch kiekje. 

 

#christmassy #maastricht

Een bericht gedeeld door Silvie Ig (@silvie.ignat) op

Keukenhof
Wie zei dat Keukenhof alleen voor oude mensen of toeristen is? Hier kun jij op de foto gaan met ellenlange rijen tulpen. Een typisch Nederlands kiekje met een gaaf effect.

 

My baby baby... 14 months now and everyday I love her more ❤😭

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

Pink Wall 
De roze muur van Rotterdam staat er nog maar even dus ga er nog massaal op af om nog snel de perfecte Instagramfoto te maken. Een andere roze optie is het pas geopende Mama Kelly in Amsterdam.

Het Rijksmuseum
Naast al het eten, roze muren, bloemetjes en de grachten kan een beetje kunst tussen je Instagram feed nooit kwaad. Bij het Rijksmuseum kun je op de foto gaan met de meesterwerken van onder andere Vermeer en Rembrandt (ook zonder Louis Vuitton tas) 

 

👨🏼🎨🎨 #rijksmuseum

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyperridon) op

Beeld thumb: @Negin_Mirsalehi

Deel dit artikel
Back to top