Beauty

Bizar! Er zijn nu wenkbrauw stempels die gek genoeg de beste uitvinding ooit lijken

Te lui om ’s ochtends helemaal je wenkbrauwen in te vullen of ben je toch niet echt weg van die ‘brow wigs’? Dan is hier de perfecte oplossing! Naast mini pruikjes voor je wenkbrauwen bestaan er nu namelijk ook heuse stempels voor je wenkbrauwen waarmee je binnen een paar seconden klaar bent in de ochtend. 

Het creëren van perfecte wenkbrauwen kan een lastig werkje zijn, en al helemaal als je net je bed uit bent gestapt en nog half slaapt. Dit gepriegel op de vroege morgen lijkt nu verleden tijd te zijn met deze geweldige uitvinding! Deze wenkbrauw stempels zijn van Choicest1 en het lijkt erop dat dit gek genoeg heel goed werkt.

De brow stamps zijn verkrijgbaar in drie kleuren en werken net zoals je verwacht. Je drukt de wenkbrauwvormige stempel in de poeder en dan op je gezicht. Et voilà! Zo simpel is het. The Eyebrow Stamp komt daarnaast ook in twee vormen; een strakke wenkbrauw en een iets mannelijkere. De poeder is waterproof en sweatproof, wat het perfect maakt voor elke gelegenheid. 

Benieuwd geworden? Klik op de foto hieronder om naar de website te gaan (ze zijn nu in de sale)!

Waterproof Eyebrow Stamp

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top