Beauty

Handig! Met dit trucje is je pincet binnen no time weer zo goed als nieuw

We kennen allemaal de struggle; je wenkbrauwen epileren. Binnen no time zijn er weer haartjes bijgegroeid en het is gewoon bijna niet te doen om allebei de wenkbrauwen gelijk te krijgen. Het is dus al allemaal al moeilijk genoeg en het wordt al helemaal onmogelijk als je pincet zo bot is als maar kan. Gelukkig is er een trucje om dit tegen te gaan en wij zullen het geheim onthullen. 

Goed nieuws! Je hoeft niet gelijk je pincet te vervangen als je het idee hebt dat hij niet zo goed meer werkt als eerst. Vaak komt dit namelijk omdat de ijzeren deeltjes bot zijn geworden, waardoor ze haren niet meer optimaal vast kunnen pakken. Het enige wat je nodig hebt is een nagelvijl. Zo makkelijk kan het zijn!

Hoe het werkt: Je plaatst de nagelvijl in het midden van het pincet en vervolgens vijl je als het ware de ijzeren deeltjes een beetje bij. Binnen no time is het weer helemaal scherp en kan je weer naar hartenlust epileren. Weg met die ongewenste haartjes!

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, dus zorg ervoor dat je jouw pincet tussen elk gebruik even schoonmaakt. Zo blijft de schade zoveel mogelijk beperkt en op die manier hoeft je pincet niet al na een paar maanden vervangen te worden. 

 

Een bericht gedeeld door XENIA (@xenia) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top