Winnen

WIN! Een jaar lang witte tanden en 5 andere tips voor een dashing smile

Witte tanden zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend en jaarlijkse bezoekjes bij de tandenbleeksalon zijn bijna niet te betalen en ook niet echt helemaal zonder risico. Daarnaast is de kans groot dat je nog weleens geniet van een bakje koffie, sigaret of een glas wijn: dingen waar je tandjes absoluut niet witter van worden. Wil je toch een stralend witte glimlach deze zomer? Dan zijn hier 5 tips voor wittere tanden + een hele leuke winactie waarbij je een jaar lang witte tanden kunt winnen!

1. Wissel regelmatig van tandenborstel
Veel van ons gaan hiermee de fout in: Een hele lange tijd doen met onze tandenborstel. Dit is niet alleen enorm onhygiënisch, je kunt je tanden ook niet meer grondig genoeg reinigen. Wissel elke tweede of derde maand van tandenborstel voor een wat witter resultaat.

2. Spoel met zout
Je mond spoelen met water en zout is door de ontsmettende werking sowieso al een goede als je geen mondwater in de buurt hebt, maar je tanden worden er ook nog eens witter van!

3. Spoel met kokos- of zonnebloemolie
Deze, nog onbekende, tip heeft het beste resultaat als je nog niet hebt gegeten. Doe dit dan ook 's ochtends, na het wakker worden. De olie neemt de bacteriën op en weekt de tandplak los. Spoel je mond een paar minuten met de olie en poets vervolgens je tanden.

4. Gebruik een baking soda pasta
Mix een paar eetlepels baking soda (geen normale soda!) met wat water, of voor een nog gewenster effect met wat citroensap, totdat het een mooie, dikke pasta wordt. Breng het aan met je tandenborstel en laat het een minuutje zitten (drie minuten voor als je geen citroen gebruikt) en spoel daarna je mond. Doe dit niet te vaak, het zure uit een citroen kan bij teveel gebruik je glazuur aantasten.

5. Poets met Ivories Natural Teeth Whitening
Er zijn genoeg chemische bleekmiddelen op de markt die slecht zijn voor je tanden, maar Ivories is daar zeker geen van. Het 100% natuurlijke tandenbleek middeltje heeft een basis van actieve kool die schoonmaakt, je voorziet van een frisse adem en je een mooie, witte glimlach geeft! De poeder kun je mixen met wat water en vervolgens kun je daarmee één minuut lang je tanden poetsen en je zult binnen no-time verschil zien. En het leukste? Wij mogen van Healthbox een jaarvoorraad aan Ivories Natural Teeth Whitening poeder t.w.v. €175 weggeven! 

Meedoen?
Scroll helemaal naar onderen en klik op de like, share en win button om kans te maken op een jaar lang stralend witte tanden!

Deel dit artikel
Back to top