Fashion

Beautybloggers gaan op de koffie bij de paus, en dit is wat hij zei

De paus gaat met zijn tijd mee. Nadat hij een eigen album dropte, Instagram aanmaakte en zijn goedkeuring uitsprak over homohuwelijken waren wij al dikke fan. Maar nu gaat hij nog een stapje verder en vertelt hij dat hij echt te spreken is over beautybloggers!

Yes, je leest het goed. Beautybloggers hebben erkenning gekregen van de hoogste kerkelijke leider. De paus heeft namelijk goede woorden uitgesproken over de beautymeisjes van het internet. Louise Pentland van Sprinkle of Glitter en de Mexicaanse lifestyle vlogger Dulce Candy kwamen op de koffie en hij was zeer over ze te spreken. “You can create a virtual identity; you belong to this circle at least virtually. From that you can start taking a path of optimism and hope" Aldus de paus.

Hij vindt het duidelijk heel belangrijk om een virtual identiteit te hebben waarnaar je kunt opkijken als jongere. Hij vertelt dat hij hoopt dat de bloggers hun beauty gebruiken om agressie te verweren en jeugdigheid te verspreiden. De beste man is zelf ook aardig bij de tijd want hij is op de hoogte van social media. Hij heeft een eigen Instagram en daar post hij best veel op!

Deel dit artikel
Back to top