Fashion

Lookbook: Nike Womans SS15 Tights

Gisteren hadden we een aantal tips voor je om de motivatie voor het sporten vast te houden, als je eigenlijk écht geen zin meer hebt. We hebben nog een reden om je ass van die bank af te krijgen en er vanaf te houden, de nieuwe tights van Nike zijn namelijk geweldig! Een perfecte combinatie van comfort en stijl. Een greep uit de collecie:

Nike Epic Lux Printed Tight
De Nike Epic Lux Printed Tight is met name goed voor de hardlopers. De broek is gemaakt van ‘Dry Fit’ materiaal, wat zorgt voor het afdrijven van zweet, zodat je je droog en comfortabel voelt tijdens het rennen. Verder heeft de broek mesh panden voor ventilatie en reflecterende details voor hardlopen in het donker. Wat ook praktisch is, aan de achterkant heb je een zakje waar je bijvoorbeeld je sleutels in kwijt kunt.  


Nike Legendary Lava Tight
Zoals alle tights van Nike heeft de Nike Legendary Lava Tight ook een hoge tailleband, perfect om een buikje te verbergen en het blijft netjes op zijn plek zitten bij elke beweging. Het super zachte materiaal geeft extra comfort en bewegingsvrijheid. De levendige print is verkregen door een digitaal print proces, en is zodanig geplaatst dat het flatterend is voor de vrouwelijke vormen.


Bekijk hier de fijne commercial van de Nike Tights SS15 collectie. Hier zie je tevens de Nike Burnout Tights terug, welke geschikt is voor elke work out.

Nike Womens SS15 Tights Commercial - Manija Emran Directing from madebyme on Vimeo.

Wij hebben nu al zin in een rondje Vondelpark door het zien van de nieuwe tights! Jij ook?!

Deel dit artikel
Back to top