Fashion

Best buys: Zalando

Verdwaal jij ook altijd tijdens het online shoppen? Heb je geen zin om uren te zoeken naar leuke items? Wij zetten iedere week de musthaves van een webshop voor je op een rijtje. Vorige week lieten we al de best buys van Forever21 zien en deze week is het de beurt aan Zalando.

Zalando ken je vast van de reclames op tv, maar heb je er daadwerkelijk ook wel eens een kijkje genomen. Zalando heeft echt een enorm aanbod aan kleding, schoenen, accessoires, tassen en sportkleding. Van high end merken tot low budget ; Zalando is echt voor iedereen. "Het grootste aanbod topmerken online", zoals ze het zelf op de site beschrijven. Misschien denk je bij Zalando niet meteen aan de meest fashionable merken, maar wist je dat Zalando zelfs onze favoriete merken zoals Topshop, River Island, MINKPINK, American Apparel en Cheap Monday verkoopt? Mocht je nog niet om zijn, dan hebben we hier nog drie redenen waarom je bij Zalando online zou moeten shoppen:

1. Verzenden en retourneren is gratis!

2. Je hebt 100 dagen retourrecht

3. Je betaalt gemakkelijk en snel via IDEAL of PayPal

Nu Coachella in volle gang is, word je natuurlijk overspoeld met de mooiste festivallooks van alle celebs. Printjes, franjes, kant, off shoulder tops en veel bloot, je ontkomt er niet aan deze zomer. Boho en de 70's zijn de keywords voor dit seizoen. En nu in Nederland het festivalseizoen ook is geopend, wordt het tijd dat je zelf ook jouw festival outfits gaat samenstellen. Met deze musthaves van Zalando steel jij de show. Want zeg nou zelf het leukste aan een festival is (naast de muziek) het samenstellen van de outfits? Dus maak nu snel je garderobe festival- en summerproof met Zalando. Wil je echt opvallen tussen alle anderen? Met deze tips maak je jouw festival look uniek! Let the sun shine ladies!

Top, €28,95, Topshop, Zalando                   Plooirok, Topshop, €74,95, Zalando

 

Mouwloze trenchcoat, Vero Moda, €39,95, Zalando  Sandalen met sleehak, Topshop, €41,95, Zalando

 

Maxi dress, New Look, €29,95, Zalando         Short, MINKPINK, €44,95, Zalando

 

Blouse, Topshop, €35,95, Zalando    Pantalon, Topshop, €39,95, Zalando

 

Short, MINKPINK, €44,95, Zalando              Jumpsuit, MINKPINK, €79,95, Zalando

 

Gestreepte pantalon, Miss Selfridge, €41,95, Zalando       Zonnebril, Even&Odd, €14,95, Zalando

Sweater, River Island, €42,95, Zalando         Ripped jeans, River Island, €54,95, Zalando

Maxirok, Topshop, €49,95, Zalando           Sandalen, Mjus Puck, €109,95, Zalando

 

Jerseyjurk, MINKPINK, €59,95, Zalando             Heuptas, Even&Odd, €19,95, Zalando

 

Zonnebril, Even&Odd, €14,95, Zalando   Rugzak, Adidas by Stelle McCartney, €109,95, Zalando

Deel dit artikel
Back to top