Fashion

Deze 5 lente essentials moet je in je kast hebben hangen

De lente is eindelijk in volle gang en we hebben al een goed aantal uurtjes mogen spenderen in de warme lentezon. Dit betekent niet alleen langere dagen, vrolijkere mensen om je heen en een gezonder huidje, je kledingkast kan ook weer een make-over gebruiken. Zeg gedag tegen sweaters en long sleeves en haal deze 5 lente essentials in huis die iedereen moet hebben. Trends komen en gaan, maar deze items zorgen er voor dat jij er deze lente weer fashionable bij loopt!

Een off-the-shoulder top
Eigenlijk is alles wat off-the-shoulder is dit seizoen trendy en het zal zeker iets zijn wat we nog een tijdje gaan zien. Een simpele, flowy off-the-shoulder top is het coolere, jonge zusje van het witte t-shirt waar je altijd naar grijpt. Het T-shirt of shirt met streepjes van bijvoorbeeld McGregor.be is ook deze zomer nog helemaal on trend, maar wil je varieren dan is de off-the-shoulder top een perfect alternatief. Combineer het met een leren rokje of een denim spijkerbroek met flare voor een meer casual look.

Jeans met een twist
De bekende boyfriend jeans zien we al jaren en we zijn ze nog lang niet zat. Met het warmere weer zit een wat lossere denim een stuk lekkerder dan zo’n strakke skinny jeans. Maar het is tijd om ze wat op te leuken! Ga voor een variant met patches, lovertjes of juweeltjes of voor één met een beetje wear-and-tear met bijvoorbeeld gerafelde cuffs voor als je niet van teveel poespas houdt.

Jeans Penn Crop bij McGregor.nl

Een bodysuit
Met een goede bodysuit zit je nooit fout en het is al een langere tijd een must-have, zeker voor de warmere dagen. Een echt it-item dus! Er zijn enorm veel verschillende soorten op de markt en eentje vinden die perfect is voor jou body-type is helemaal niet zo moeilijk. Combineer ‘m met een wijdere jeans, flowy rok of denim shorts.

Een baseball cap
Naast een goede, mooie zonnebril is een baseball petje de musthave wat betreft accessoires om jezelf te beschermen tegen de zon. Slechte haardag? Baseball cap! Te warm om je haar los te dragen? Baseball cap! Of je nu gaat voor een hippe velvet versie of een vintage logo petje van je vader, de cap is hot en happening en maakt je look helemaal af.

Fishnet tights
Visnet panty's zien we steeds vaker in de street style scene en al je favoriete it-girls hebben hem wel in de kast liggen. Als staple piece of onder een distressed boyfriend jeans, je outfit krijgt van deze panty absoluut een boost.

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top