Beauty

Krijg dat celebrity zongebruinde en zomerse huidje met KIKO Milano Summer 2.0

Ookal lijkt het door het druilerige weer met temperaturen onder nul soms nog winters, de lente is in volle gang en dat maakt ons extra enthousiast voor het seizoen wat er komen gaat: de zomer. Zon, zee, strand en natuurlijk een prachtig bronze gezichtje. Nu schijnt de Nederlandse zon niet altijd genoeg om ons dat gewilde huidje te geven, en dan is daar thank god de KIKO Milano Summer 2.0 collectie om ons opweg te helpen.

De KIKO Milano Summer 2.0 collectie is een limited edition lijn met de mooiste en warmste zomerse make-upjes om jou gezichtje te voorzien van een prachtige bronzy glow. De collectie telt verschillende, kleurrijke lipsticks, blushes, bronzers en highlighters en wij kunnen niet meer wachten tot de zomer.

De verpakking en look van de producten die, net zoals de Spring 2.0 collectie, in samenwerking met Ross Lovegrove zijn gemaakt maakt het helemaal af. Gouden en bronzen hulzen die het zomerse zonnetje reflecteren laten ons wegdromen naar het strand van de Malediven en de unieke designs staan ook nog eens geweldig op je make-uptafel. Betekent een prachtige verpakking ook prachtige producten? Read on om daar achter te komen.

Gezicht

Baked Bronzer

Deze zijdezachte bronzer heeft een geweldige formule die het aanbrengen extreem gemakkelijk maakt. Gebruik de Baked Bronzer voor een natural looking bruiner huidje op je gezicht en in je nek. De bronzer is ook nog eens heel fijn voor je huid, want de formule is verrijkt met jojoba olie. En het allerbeste: hij ruikt heerlijk naar vanille. De bronzer is in twee tinten te verkrijgen.

Baked Blush

Deze duo blush heeft een matte finish en is makkelijk te blenden op je wangen. De in drie kleuren te verkrijgen blush is, net als de bronzer, zijdezacht en zorgt voor een natuurlijke, flawless teint.

Face Brush

Deze kwast waarmee je letterlijk alle gezichtspoedertjes mee kan aanbrengen is zó zacht. Wij kunnen er niet vanaf blijven op de redactie. De kwast is mega luxe en ziet er prachtig uit op je kaptafel. Om de synthetische haren te beschermen komt de kwast in een opbergzakje.

Highlighter

De collectie bevat ook deze prachtige, bronzy Highlighting Drops voor je gezicht, maar ook je armen, benen en hals. De highlighter geeft je niet alleen een stralende teint, hij is er ook voor alle vlekjes in je gezicht. Het pipetje zorgt voor de perfecte hoeveelheid product zonder verspilling en de highlighter is verkrijgbaar in een warme en een koele tint.

Ogen

 

Mascara

De mascara die de Summer 2.0 lijn bevat is niet er niet zomaar één, het borsteltje is namelijk enorm dun! De mascara belooft lengte en volume voor je wimpers en het dunne borsteltje zorgt voor precisie.

Eyeshadow

En ook de oogschaduw in deze lijn is anders dan anders. De vloeibare, metallic oogschaduw is super gepigmenteerd en heel makkelijk aan te brengen door de lipgloss achtige tube. De oogschaduw is in vier tinten verkrijgbaar en is smudge-free.

Eye marker

Deze eyeliner is gemakkelijk om aan te brengen door de stiftapplicator en hij blijft zitten door weer en wind. De eyeliner is diepzwart en kan in een hele dunne maar ook dikkere lijn worden aangebracht. 

Lippen

Lip Enhancer

De KIKO Lip Enhancer is een transparante lipstick die zich aanpast aan jou lipkleur en je lippen een kleine boost geeft. De formule is totaal niet zwaar en hierdoor voel je de lipkleur nauwelijks op je lippen zitten.

Lipstick

De lipstick in de collectie is verkrijgbaar in twee wel hele gekke tinten, nameljk in een violetblauwe en in een turquoise kleur. De finish van de lipstick is mat en de zachte textuur voelt heerlijk aan op je lippen. 

Ook in de collectie: Lips&Cheeks en Lip Top Coat

De Lips&Cheeks uit de collectie is verkrijgbaar in 6 nude en roze kleurtjes en is te gebruiken als lipstick, maar ook als blush. Lekker versitile dus!

De Lip Top Coat is een lipgloss die te dragen is over al je lipsticks en maakt dat je lippen een prachtige metallic look krijgen. 

Pochette

En zoals we dat van KIKO gewend zijn, is er ook een prachtig make-uptasje te verkijgen. Het tasje is in precies dezelfde stijl als de rest van de verpakkingen en is dus een geweldig item voor in je tas.

De Summer 2.0 collectie is vanaf nu op de KIKO Milano website verkrijgbaar en de prijzen beginnen bij €8,95 en gaan tot €22,95. Heerlijk budget toch? Laat de zomer maar komen!

 

 

Deel dit artikel
Back to top