Lipstick

Dit zijn de 7 beste lipstick hacks die elke vrouw moet weten

Dit zijn de 7 beste lipstick hacks die elke vrouw moet weten

Als we het hebben over onze beautyproducten, dan is lippenstift – op mascara en bronzer na - toch écht één van onze favorieten. Het is een product die een make-up look naar een hoger level brengt en altijd zorgt voor de perfecte finishing touch. Wat voor activiteit je ook gepland hebt; met een chique lip of een fijne nude, loop je er altijd fabulous bij.

Of je nu op zoek bent naar een van de beste applicatietechnieken of wilt weten hoe je gemakkelijk een lippenstift vlek kan weghalen, in dit artikel vind je al jouw antwoorden. Deze lipstick trucjes zullen jouw liefde voor dit product nog groter laten worden.

Lees snel met ons mee om erachter te komen wel hacks jouw leven zullen veranderen.

1 van 7

1.  Gebruik een wenkbrauwkwast

Wanneer je van jezelf weet dat je makkelijk buiten de lijntjes kleurt met je lippenstift, is het zeker geen overbodige luxe om een fijn hulpmiddel te gebruiken. Kies daarom voor een wenkbrauwkwast met schuin afgesneden haartjes. Deze kwasten zijn vaak een stuk steviger dan een variant die speciaal voor je lippen is. Door middel van haar dunne rand, kan je eenvoudig een strakke omlijning maken zonder ook maar een beetje uit te wijken. Bovendien maakt de schuine punt het super easy om de boog van je lippen te volgen.

1 van 7
Beeld: Charlotte Tilbury
Deel dit artikel
Back to top