Interior

Dit zijn de 10 beste styling hacks voor kleine ruimtes

Dit zijn de 10 beste styling hacks voor kleine ruimtes

Of je nu in een knus appartementje woont of simpelweg in een ietwat kleiner huis, je zult hoe dan ook weleens gestruggeld hebben met de inrichting. Je wilt er dan ook alles aan doen om jouw woning honderd procent leefbaar te maken. Soms liggen deze antwoorden dichterbij dan je denkt en maak je het jezelf vééls te moeilijk! En waarom zou jij het jezelf velen malen lastiger maken dan het eigenlijk is?

Gelukkig zijn er tal van manieren hoe jij jouw kleine ruimte zo efficiënt mogelijk kan inrichten. Of het nu gaat over een kleine slaapkamer, een keuken met te weinig ruimte of een woonkamer die een rommelig gevoel achterlaat, met deze hacks geef jij deze kamers een ruimtelijker gevoel. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een beetje creativiteit en een hele hoop vreugde. En de transformatie kan beginnen!

Benieuwd hoe jij jouw kleine ruimte zo efficiënt mogelijk kan inrichten? Lees dan verder en laat je inspireren!

1 van 10

1.  Sla de vloerlamp over

Goede verlichting kan je huis maken of juist breken, kies er daarom voor om de vloerlamp voor je kleine ruimte over te slaan. In plaats daarvan kan je gaan voor een DIY hanglamp. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld lange bedrading in combinatie met een gave kooldraadlamp. Is dit niet wat je zoekt? Dan doen een armatuur en een wandlamp het ook erg goed! Een ruimtebesparende hack met een sfeervol randje!

 
1 van 10
Beeld: Ferm Living & String Furniture
Deel dit artikel
Back to top