Beauty

7 x beauty trends die we in 2021 véél gaan zien

7 x beauty trends die we in 2021 véél gaan zien

Het jaar 2020 was een heel bijzondere en dit heeft zo ook effect op onze beauty gewoontes. Make-up een lagere prioriteit gekregen terwijl een goede huidverzorging belangrijker dan ooit werd. Het minimaal gebruiken van make-up heeft ervoor gezorgd dat ons huidje weer kan ademen en haar natuurlijke glow terugkrijgt. Heerlijk!

Niet alleen zullen wij in de toekomst dus meer bij ons geliefde velletje stilstaan, het jaar 2020 heeft voor nog meer beauty trends gezorgd voor 2021. Van verschillende kapsels tot een ooglook uit de jaren 80, niets is het komende jaar te gek. En eerlijk is eerlijk: we zijn wel echt toe aan een goede verandering!

Benieuwd welke beauty trends wij terug gaan zien in 2021? Lees dan snel mee.

1 van 7

1.  Cateyes met een kleurtje

Hoewel je met de cateye een tijdloze look creëert, wordt er iedere keer een nieuwe variant op deze klassieker bedacht. In 2021 zullen we dus verschillende ooglooks gaan zien waarbij de kattenogen in een fel kleurtje worden uitgevoerd. Doordat de cateye voortdurend wordt gemoderniseerd tot één die past binnen de trends, creëer je een aansluitende look voor iedere gelegenheid.     

1 van 7
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top