Interior

Zo verwerk je de 2 Pantone trendkleuren van 2021 in je interieur

Zo verwerk je de 2 Pantone trendkleuren van 2021 in je interieur

Er zijn een aantal bedrijven die een grote invloed hebben op wat voor trends er zijn en Pantone is daar één van. Gespecialiseerd in kleur, doet Pantone ieder jaar een uitspraak over de trendkleur van het jaar wat gaat komen. Nu is de tint van 2021 bekendgemaakt. Of eigenlijk... tinten!

Kalmte, stabiliteit en veerkracht, daar staat één van de trendkleuren van 2021 voor: ‘Ultimate Grey’. Gezien we in 2020 veel turbulente periodes hebben gekend en wij verlangen naar een evenwichtiger leven, gaat deze tint grijs daarbij helpen. De kleur staat namelijk symbool voor solide en betrouwbare elementen die een sterke basis voor een stabieler leven kunnen vormen.

De Ultimate Grey is echter niet alleen en gaat gepaard met een frisse, vrolijke en zonnige tint genaamd ‘Illuminating’. Deze sprankelende kleur zal meer leven in de brouwerij brengen en straalt daarnaast veel kracht en positiviteit uit. En dat is precies wat wij nodig hebben! In combinatie staan deze twee kleuren voor een solide basis met geluk. Het is een fijn duo die eindeloze samenstellingen met zich mee weet te brengen. 

Benieuwd hoe jij deze trendkleuren samen of los van elkaar terug kan laten komen in jouw interieur? Kijk hieronder voor meer inspiratie en geef jouw stulpje een upgrade!

1 van 10
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

1 van 10
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top