Beauty

De Little Black Primer van Estee Lauder

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Kylie Jenner mag dan bekend staan om haar volle lippen, de intrigerende kijkers van Kendall zijn ook niet verkeerd. Haar geheim? De Little Black Primer van Estee Lauder! Een nieuw product waarvan we nu al niet meer begrijpen hoe we ooit zonder hebben gekund...

De Little Black Primer is namelijk een primer met een drievoudige werking: hij werkt niet alleen als primer, maar hij geeft je wimpers ook een mooie zwarte kleur en doet dienst als een topcoat. Ben je al jaren verslaafd aan je favoriete mascara? Dan kun je deze primer heel goed aanbrengen als basis, want de formule van de Little Black Primer is superdun.

little black primer estee lauder

Natuurlijk kan de primer ook apart gedragen worden, want hij heeft een subtiele zwarte tint en blijft lekker lang zitten. Bovenop je favoriete mascra zorgt hij voor een luchtig laagje extra steun en een waterdicht effect. Wat wil je nog meer?

Kendall Jenner is het gezicht van deze fijne beauty musthave, die via haar Instagram werd gelanceerd (dit is tevens ook haar eerste campagne voor Estee Lauder!) Wij zijn verkocht! Bekijk de campagne video met Kendall hieronder.

 

 

De Little Black Primer is vanaf 23 februari verkrijgbaar bij Estee Lauder verkooppunten en online voor € 25. 

Deel dit artikel
Back to top