Beauty

RevitaLash & RevitaBrow

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Korte wimpers? Dan ben je niet de enige! Ook wij op de redactie van Fashionscene zouden maar al te graag lange, volle wimpers willen. Of wenkbrauwen, net zo vol als die van onze fashion editor Daphne... maar helaas. Groeien gaat heel langzaam, zeker als je je wenkbrauwen een paar jaar geleden zowat hebt kaalgeplukt (ja, dat was mode).

Toch zou het mooi zijn als we de natuur een handje konden helpen. En met de RevitaLash en RevitaBrow kan dat! Deze fijne producten (een wimper- en een wenkbrauwserum) bevorderen de natuurlijke lengte en het volume van de haartjes, en beschermt ze tegelijkertijd tegen breekbaarheid een broosheid. Het resultaat? Sterke, lange wimpers en volle wenkbrauwen al na drie tot twaalf weken. Wat? Kan dat echt? Dat is dus precies wat wij aan het testen zijn...

revitalash

BioPeptin Complex
Hoe werken deze wondermiddeltjes? De RevitaLash en RevitaBrow zijn voorzien van een mix van het gepatenteerde BioPeptin Complex, plantaardige extracten, antioxidanten, peptiden en vitamine B, die de haargroei stimuleren en de haartjes beschermen tegen breken. De producten worden geleverd in een blauw doosje met daarin een smal, grijs flesje.

revitabrow

RevitaLash
De RevitaLash is een wimperserum in de vorm van een eyeliner. Met het super smalle oranje kwastje kun je heel gemakkelijk een dun lijntje aanbrengen bij de wimperaanzet. Dit doe je iedere avond na het reinigen van je ogen. That's it! Een tweede laagje is niet nodig! De eerste twee, drie weken vond ik het lastig om deze stap aan mijn dagelijkse routine toe te voegen en vergat ik het vaak, maar inmiddels ben ik vier weken bezig en ik gebruik hem (en de RevitaBrow) elke dag!

revitalash

revitalash

RevitaBrow
Het wenkbrauwserum heeft een soort van applicator die je ook wel kent in de vorm van lipgloss. Je brengt het serum één keer per dag met korte bewegingen aan op de gebieden waar de wenkbrauw zichtbare verbetering nodig heeft. Vergeet niet dat de wenkbrauw schoon en droog moet zijn voordat je het serum aanbrengt.

revitabrow

WINNEN

Wij zijn super benieuwd naar het resultaat van de producten en houden je natuurlijk op de hoogte! Wil je in de tussentijd zelf ook de RevitaLash en RevitaBrow proberen? Dan heb je geluk, want wij mogen een set weggeven! Wat je moet doen om te winnen? Laat hieronder je gegevens achter, like onze post op Facebook en laat ons ook daar weten waarom jij deze wondermiddeltjes heel hard nodig hebt! Succes ladies!

Het RevitaLash wimperserum is verkrijgbaar vanaf € 74,95 (2.0 ml) bij verschillende salons in Nederland. Het RevitaBrow wenkbrauwserum kost € 79,95 (3.0 ml).

Deel dit artikel
Back to top