Beauty

5 dingen waar je snel mee moet stoppen als jij volle wimpers wilt hebben

Het liefst zijn we allemaal gezegend met lange, volle wimpers maar helaas heeft niet iedereen dat geluk. Als jij je dan ook nog eens schuldig maakt aan één van deze vijf dingen die jouw wimpers echt verpesten worden ze nooit perfect. Stop hier dus direct mee!

Nepwimpers
Doe jij regelmatig nepwimpers op en verwijder jij ze niet voorzichtig? Dit kan een van de redenen zijn dat jij geen volle wimpers hebt. Denk er voor de volgende keer aan dat je ze extreem voorzichtig moet aanbrengen én verwijderen. Gebruik bijvoorbeeld een beetje olie wanneer je ze eraf haalt.

Wimperkruller
Een wimperkruller gebruiken is nou niet per defenitie slecht voor je wimpers maar wél wanneer jij je wimpers pas krult nadat je mascara op hebt gedaan. Niet alleen kunnen jouw wimpers er dan klonterig en onnatuurlijk uitzien, ook kunnen je haartjes blijven plakken aan je wimperkruller. 

 

The Eyes Don't Lieee

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Mascara
Als jij je mascara er op de verkeerde manier afhaalt, kan het permanente wimperuitval veroorzaken. De beste manier om je mascara eraf te halen, is een watje even tegen je wimpers aanhouden en dan zachtjes de mascara wegvegen. Maar vooral niet te hard.

Aanraken
Iets dat echt heel slecht is voor jouw wimpers, is er aan zitten. Dit kan er namelijk voor zorgen dat jij per ongeluk je wimpers eruit trekt en er kunnen bacteriën in jouw oog komen die de groei van je wimpers belemmeren. Niet onnodig aan je ogen zitten dus! 

Wimper extensions
Extension’s zitten vast aan je eigen wimpers dus als jij deze eruit trekt dan kan het zo zijn dat jij je eigen wimpers meeneemt. Dit kan er ook voor zorgen dat er geen nieuwe wimpers meer terug groeien en dat is natuurlijk een horror scenario.

 

Last night ✨thanks for having me @michaelkors to support this beautiful cause @godslovenyc X

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top