Beauty

Deze beautyproducten moet je echt achterlaten in 2017

Niet dat wij je graag vertellen wat je wel en niet moet doen maar dit is toch echt iets waar je toch beter naar kan luisteren. Het begin van een nieuw jaar is een perfect moment om ook een beetje verandering aan je make-up stash te geven.

Gebroken make-up
Het is misschien vervelend maar ook als jouw favo highlighter is gebroken, is het een beter idee om hem toch weg te gooien. Het probleem met gebroken make-up is namelijk dat het niet lekker meer aanbrengt en het een zooitje maakt van je toilettas.

Eeuwenoude lipsticks
Voor ons is dit ook zeer spijtig nieuws maar het is dus zo dat lipstick en lipgloss ongeveer 12 tot 18 maanden houdbaar is. Dus ook die mooie lipstick van twee jaar geleden is aan vervanging toe.

Formules die je moet schudden voor gebruik
En nee, dit geldt niet voor de producten je vanaf het begin al moet schudden voor gebruik maar voor die producten die je inmiddels moet schudden omdat ze gewoon oud zijn. Zie je dit probleem ontstaan bij één van je items in je beautycase? Gooi 'm dan direct weg.

Lege verpakkingen
Er is niks mis met mooie verpakkingen bewaren gewoon omdat je het omhulsel mooi vindt. Maar worden het er teveel dan is het toch tijd om je lege verpakkingen collectie uit te dunnen.

Make-up dat in je auto ligt
In je auto kunnen de temparaturen flink oplopen. Wanneer je producten op een warme plek liggen dan is de kans dat bacteriën zich gaan verspreiden des te groter. Dit geldt ook voor zonnebrandcreme en parfum.

Geef nou toe, het is toch een fijn gevoel als je weer ruimte hebt om nieuwe producten te kopen?

 

My favorite red! #RougeDior On set @diormakeup 🌹💋💄

Een bericht gedeeld door 🦋 (@bellahadid) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top