Beauty

Met deze truc laat je goedkope nepwimpers er fantastisch uitzien

Met deze truc laat je goedkope nepwimpers er fantastisch uitzien

De zoektocht naar de perfecte nepwimpers is soms nog best lastig. Een mooi paar is al snel wat duurder en laten we eerlijk zijn, je kan ze uiteindelijk toch maar een paar keer gebruiken. Geen zorgen, wij hebben de oplossing! Er gaat nu namelijk een trucje rond die zelfs de goedkoopste falsies er duur uit laten zien. 

Al zitten er soms hele mooie tussen, met goedkope wimpers eindig je vaak toch met duidelijke neppers. De wat duurdere varianten zijn dikker, gaan vaak beter samen met je eigen wimpers en geven dat extra effect die je zoekt in een falsie. Om je wat geld te besparen delen wij een trucje met je waarmee je elke nepwimper er op z'n best uit kan laten zien!

Het begon allemaal toen @beautybybitch op Twiter een Facebook video van makeup artist Paloma Garcia deelde. In het filmpje is te zien hoe Paloma met een wenkbrauwborsteltje haar nepwimpers uitborstelt. Je ziet de overduidelijke neppers veranderen in mooie, luchtige wimpers en dat is natuurlijk een transformatie waar wij héél blij van worden. 

Na de Tweet begonnen meerdere liefhebbers het trucje te proberen en zo te zien werkt het keer op keer weer. Dat wordt goedkope nepwimpers inslaan!

Beeld: Brunopress
Deel dit artikel
Back to top