Beauty

Breng lente op je gezicht met Kiko Milano Spring 2.0

De lente is nog niet eens officieel begonnen, maar we zijn alweer volop aan het genieten van de stiekeme lentezon. Na de kille en koude winterdagen mogen we mogen eindelijk weer hallo zeggen tegen wandelingetjes door het park en thee drinken op het terras. We like.

En wat hoort er bij een opkomend lentezonnetje? Juist. Een gezichtj dat net zo hard mee kan stralen als die zon. Kiko Milano komt nu met de Spring 2.0 collectie. Een capsule collectie met verschillende make-up producten om jouw gezicht helemaal lente-proof te maken.

De uitstraling van de producten is op en top lente: Fris, dynamisch en kleurrijk. De prachtige verpakkingen en designs van de lijn zijn ontworpen door Ross Lovegrove, een designer die zich binnen zijn designs altijd heeft beziggehouden met het combineren van schoonheid, natuur kunst en technologie, iets dat direct terug te zien is in de verpakkingen! Lovegrove koos voor witte behuizingen met een parelmoer glans als teken van het nieuwe seizoen en elegantie. De reliëfjes op de verpakkingen staan voor moderniteit en vrouwelijkheid. Ook hebben de doosjes mooie pastelkleuren gekregen, helemaal in het teken van de het voorjaar. Er is dus genoeg aandacht besteedt aan de verpakkingen, maar over welke make-up producten gaat het en wat maakt ze zo speciaal?

De frisse look die je kunt maken met de producten uit deze lijn is perfect voor elke lentedag. De nieuwe collectie begroet het nieuwe seizoen met producten die meerdere zintuigen prikkelen. De zachtheid van katoenbloemen, het aroma van groene thee en de bescherming van moringa zaden. Moringa wordt ook wel de wonderboom genoemd, omdat bijna elk deel van de boom eetbaar is, of geneeskrachtige waarde heeft. Super verzorgend dus! ‘’ The complexion is even, facial features are defined. The finish is natural and radiant. The eyes are magnetic and profound, emphasized by lashes that appear multiplied, illuminated by the glittery hues in the eyeliners. The lips are full, defined and coated in luscious, shiny and glossy shades.’’ Spannend hoor Kiko, maar wat voor producten gaan we zien in de limited edition?

Gezicht

Natural Colour Blush
Deze éénkleurige blush met extract van moringazaad is een combinatie van de beste powdered make-up en de geur van katoenbloemen. De blush is zo zacht dat deze direct met de huid samensmelt en je die perfecte, stralende teint geeft. De blush is verkrijgbaar in drie kleuren, waarvan je de kleur 01 Brilliant Sunrise hieronder ziet.

Natural Colour Bronzer
Ook de bronzers in de collectie zijn voorzien van moringazaad extract dat voor een mat gezicht zorgt, zonder dat het de huid uitdroogt. De bronzer geeft het gelaat een natuurlijk maar flawless resultaat en heeft een speciale consistentie, namelijk een mix van poeder en crème. Dit merk je heel goed tijdens het aanbrengen van deze bronzer. Hij glijdt makkelijk over je huid en is makkelijk om te blenden, ondanks de hoge dekking van het product. Maar wat zijn die strepen in het midden? Kiko noemt het een concealer, om ervoor te zorgen dat kleine plekjes met verkleuring weg te werken zijn. Score! De bronzer ruikt bovenal heerlijk naar katoenbloemen, net als de blush. Hieronder zie je de kleur 02 Harmonic Sienna, één van de vier verkrijgbare kleuren.

Natural Colour Highlighter
Ook aan de highlighter uit de collectie is moringazaad extract toegevoegd. De Natural Colour Highlighter is volgens Kiko een ‘’high-performance’’ product, gemaakt om gemakkelijk in gebruik te zijn maar nog steeds te zorgen voor die glowy skin waar je naar opzoek bent. Ook in de highlighters zien we de zogeheten ‘’concealer-strepen’’. Hierbij zorgt de combinatie voor een licht dekkend, naturel effect wat die gewilde glow op je gezicht geeft en tegelijkertijd imperfecties wegwerkt. De highlighter, die verkrijgbaar is in twee kleuren, zie je hieronder in de kleur 02 Iridiscent Champagne en heeft de heerlijke geur van groene thee.
 

3-in-1 Kabuki Brush
Om alle drie de poedertjes perfect op het gezicht aan te brengen komt Kiko dit seizoen ook met een kwast in de collectie. Contouren met deze kwast wordt een makkie. De kwast is precies zo ontworpen dat je de perfecte hoeveelheid aan product oppakt, zonder dat je poeder verspilt. De platte kwast past precies bij het design van de rest van de producten en stop je gemakkelijk in je tas.

Alle drie de poederproducten zijn dermatologisch getest, niet-comodogeen (minder kans op puistjes) en zijn voorzien van een spiegeltje aan de binnenkant, perfect voor die kleine touch-up dus. 

Ogen

Extreme Volume effect Mascara Kit
Deze mega handige kit is ervoor om je dat perfecte valse wimper effect te geven: Extreme volume en lengte. In drie stappen heb jij catwalk worthy wimpers! Breng één of twee laagjes van de Active Mascara Base (de gewone zwarte mascara) aan, breng daaroverheen vervolgens één of twee laagjes van de Extreme Volume Effect fibers aan en eindig met een laagje van de mascara. Et voilà! Prachtige, seductive wimpers. De kit is oogheelkundig getest en dus veilig. Kijk wel uit dat de fibers niet in je ogen komen, al helemaal als je contactlenzen draagt.

Multicolour Glitter Eyeliner
Dit oogpotloodje zorgt voor een intense en stralende ooglook. Het potlood glijdt als het ware over je oog heen en geeft een dekkende kleur. Het pigment hecht meteen aan de huid, wat maakt dat het potloodje niet afgeeft. Het long-lasting product is makkelijk aan te brengen en een strakke lijn zetten is dan ook niet moeilijk. Het product, wat je hieronder ziet in de kleur 02 Silent Taupe is verkrijgbaar in 6 shimmery kleuren.
 

 

Lippen

 

More Colour Lipstick
Ook in de collectie vind je deze prachtige, long-lasting lipstick met meloen extract. De creamy textuur zorgt voor makkelijk aanbrengen, en door het volle pigment van het product is één swipe genoeg voor perfecte dekking. Ondanks deze factoren voelt de lipstick heel licht aan op de lippen. De magnetische sluiting van de verpakking beschermt de lipstick en maakt het openen en sluiten van het product veel makkelijker. Je ziet ‘m hieronder in de kleur 01 Billowing Peach, één van de zes stralende kleuren. 

More Colour Lipliner
Wat is lipstick zonder lipliner? De lippotloodjes, waarvan je de kleur 01 Billowing Peach hieronder ziet, zijn er in zes kleuren, passend bij de kleuren van de lipsticks. De intense kleur is makkelijk aan te brengen en voelt comfortabel aan. Het product hecht zich aan je lippen en zorgt voor een perfecte, gedefinieerde outline

De Spring 2.0 Limited Edition collectie is nu verkrijgbaar bij alle Kiko winkels en op www.kikocosmetics.com. Alle producten van Kiko zijn dermatologisch getest en de prijzen beginnen bij €5,95 en gaan tot €15,95. Lekker budget toch? Happy spring!

 

Deel dit artikel
Back to top