Beauty

Met dit trucje lijken je wimpers extra vol en je hebt het product al in huis liggen

Als wij één make-up product moesten kiezen om ons hele leven te gebruiken, dan zou het concealer zijn. Naast dat het je wallen binnen no time vervaagt, is het ook hét antwoord op onzuiverheden. Stop dit fijne product in je tas en je weet dat je er de hele dag tegenaan kan. En wat nou als wij jou zouden vertellen dat er nog een trucje is waarvoor je concealer kan gebruiken? Wij leggen het uit. 

Dat concealer een fijn product is, dat wisten we al. Maar, wist je ook dat het je zelfs kan helpen om je wimpers voller en langer te laten lijken? Wij zijn erachter gekomen dat het een geweldige vervanger is van de prijzige primers waar we altijd in investeren en je hebt het al in huis liggen ook! Wij hebben ons laten vertellen dat Kim Kardashian ook groot fan is.

Zo werkt het: Gebruik een klein oogschaduw kwastje en dip deze in je concealer. Bedek de bovenkant van je wimpers en laat het een paar seconden drogen. Zodra het er goed opzit kan jij je mascara aanbrengen zoals je dit altijd doet en het resultaat is fantastisch! De mascara zal beter hechten aan de wimpers vanwege de basis die erop is aangebracht en omdat er al een laagje opzit, zullen je wimpers ook veel voller lijken. Wat wil je nog meer?

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top