Winnen

IVY & LIV lanceert prachtige Firefly collectie

Wij zijn weg van het Nederlandse sieradenmerk IVY & LIV. De twee Nederlandse vriendinnen (Isabella en Fleur) die het edgy maar verfijnde merk hebben opgezet, zijn langzamerhand een favoriet van menig modemeisje geworden en wij mogen een setje weggeven van hun nieuwste collectie voor aanstaande winter. 
 
De AW2014-15 Firefly Collection is geïnspireerd op het wonderlijke lichtgevend vermogen van vuurvliegjes. Ondanks hun kleine verschijning symboliseren ze een sterk gevoel van onafhankelijkheid en kracht. In het ontwerp van de sieraden staat de vorm van de nachtelijke hemel centraal, van vallende ster tot volle maan gemaakt van zilver, goud en stralende stenen. De sieraden zijn kleine schatten om te dragen van zonsopgang tot laat na zonsondergang. Transformeer in een sprankelend detail van het heelal met deze unieke ontwerpen! 
 
 
Wil jij een set van deze mooie oorbellen van IVY & LIV's Firefly collectie winnen? Like de Facebook pagina van IVY & LIV en deel onze Facebook post, waarbij je duidelijk aangeeft welk setje van de Firefly collectie jij het liefst zou willen winnen!
 
 
I.FIREFLIES: PEARL STERLING SILVER
II. FIREFLIES: CIRCLE STERLING SILVER
 
III. FIREFLIES: BALL LARGE STERLING SILVER
IV.FIREFLIES: BAR STERLING SILVER
V.FIREFLIES: SPIKE LARGE STERLING SILVER
VI.FIREFLIES: BALL SMALL STERLING SILVER
 
 
VII.FIREFLIES: SPIKE SMALL STERLING SILVER
Deel dit artikel
Back to top