Winnen

WIN: 2 x 2 maandabonnementen voor healthclub great t.w.v. €150,-

Summer ready zijn we stiekem allemaal nog niet.. Toch? Maar de winactie van deze week kan je daar zomaar een handje bij helpen. Wij geven namelijk 2 keer een maandabonnement weg aan jou en een vriend en vriendin voor heathclub great in Amsterdam Zuid. En dat is super chill! 

De gloednieuwe healthclub great is de eerste sportschool in Nederland waar een nieuwe dimensie van wellbeing wordt aangeboden. Gezond leven gaat verder dan alleen lichaamsbeweging, de trend op het moment is een totaalbeleving van bewust leven. Daarom biedt great niet alleen uitgebreide cardio- en krachtruimten, maar ook een luxe wellness-sectie, fysiotherapeut, voedingsdeskundige en zelfs een mental coach.

Gezonder leven zit ‘m niet alleen in sporten, dat begrijpen de oprichters (ex-mariniers en personal trainers) Tim Theeuwsen en Pieter Pleunis maar al te goed. Tim: “Om het optimale uit je leven te halen, heb je een combinatie van een aantal factoren nodig; regelmatige lichaamsbeweging, uitgebalanceerde en gevarieerde voeding, voldoende ontspanning en last but not least; een balanced mind. Als deze factoren kloppen, zijn mensen in staat ieder doel te verwezenlijken”. Met de komst van great is er nu voor het eerst in Nederland een healthclub die al deze facetten onder één dak aanbiedt, met een 360° lidmaatschap. Dit alles in een smaakvolle boutique omgeving met sfeervolle Arabische invloeden en aardse tinten.

Personal training is een key-factor van de healthclub, maar great maakt ook gebruik van het allernieuwste systeem Mycloud van Technogym, waarbij je via het apparaat of een mobile app je eigen persoonlijke trainingsschema kan volgen. Naast indoor training kun je bij great ook verschillende buitentrainingen volgen zoals bootcamp en survival en running clinics.

 
Wellness & Food
Je lichaam en geest verwennen kan verder in de wellness-sectie van great. Zo kun je genieten van een infrarood- en stoomkamer, een Finse sauna, een cooldown room en een zonnebank voor je dagelijkse portie vitamine D. De kleedkamers zijn voorzien van een ‘tropical rain shower’ en voor de echte luxepaarden onder ons is er een VIP dressingroom. Bovendien biedt great een massage- en beautyruimte met verschillende treatments.
 
 
Healthclub great is gelegen aan de Ruysdaelstraat 88-90, 1071XH Amsterdam. Voor meer informatie over abonnementen en prijzen zie de website. Voor een persoonlijk intakegesprek kan men contact opnemen via +31(0)20 7630655.
 
WIN
Wil jij een maandabonnement winnen voor jezelf en een vriend of vriendin t.w.v. €75,- per stuk? Like deze actie dan op Facebook en laat ons weten waarom jij hieraan toe bent. De winnaar wordt voor 1 juni op de hoogte gesteld! Good luck ladies! 
Deel dit artikel
Back to top