Beauty

Beauty musthave van de week: Gamila Secret Wild Rose Oil

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

Het Geheim van Gamila Secret

Gamila Secret is een 100% natuurlijk huidverzorgingsmerk, gemaakt op basis van pure olijfolie en een unieke combinatie van 7 oliën en 15 verschillende kruiden uit de Galilee streek in Israël. De reinigings- en vetzorgingsproducten van Gamila Secret beloven de huid te voeden, herstellen, hydrateren en verzorgen.
 

Wild Rose Oil



De Wild Rose Oil is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de vette huid. De olie kan alle huidverzorgingsproducten voor dag en nacht vervangen en de plaats innemen van dergelijke serums, cremes en maskers. Het voelt even raar om mee te starten, maar als je dit product eenmaal gebruikt merk je dat de huid echt genoeg heeft aan deze olie! 
 
 
A Secret to be shared

De Wild Rose olie van Gamila Secret wordt direct door de huid opgenomen. Het is goed te gebruiken voor het slapen gaan en zelfs als vervanging voor een dagelijkse creme. De olie geeft geen glans aan de huid en kan goed onder make-up worden gebruikt- hierdoor blijft foundation zelfs mooi zitten en ziet een concealer er gladder uit. 

De Wild Rose Oil van Gamila Secret is online te koop voor €81,90 voor 50ml. 

 

Deel dit artikel
Back to top