Fashion

Finalisten van de Aussie Angel Challenge

Haarverzorgingmerk Aussie zet in oktober voet op Nederlandse bodem. Om dit te vieren is er een zoektocht gestart naar Aussie Angels. Deze angels doen mee aan de Ultimate Aussie Angel Challenge waarvan de winnares in maart 2012 bekend wordt gemaakt.

Daisy en Jacqueline zijn de lucky ladies die zichzelf Aussie Angels van de maand juli mogen noemen. Zij hadden de juiste natural look die passend is bij de typisch Australische laidback lifestyle. Daisy is 25 jaar en woont in Den Haag. Haar motto is: ‘Life is amazing, mate’ en haar lokken zijn ‘beachy’. Jacqueline is ook 25 jaar en woont in Amsterdam. Haar motto is: ‘Make people happy’ en haar lokken hebben de ‘out of bed’-look.

aussieangel

Aussie angel Daisy

jacqueline angel

Aussie angel Jacqueline

Vanaf juli 2011 t/m maart 2012 worden elke maand 2 winnaressen geselecteerd als Aussie Angel of the Month. De in totaal 20 Angels of the Month winnen hetaussome Aussie haarverzorgingspakket en zijn finalisten van de Ultimate Aussie Challenge. De winnares van de Challenge mag zich Ultimate Aussie Angel of the Year noemen en wint 2 vliegtickets naar Australië! Wie vind jij het beste bij Aussie passen? Stem nu op jouw favouriete Aussie Angel op de Fashionscene’s Aussie-pagina.

aussie

Wil je zelf ook Aussie Angel worden? Zorg dat je gespot wordt door één van de Australische beachboys of laat je vanaf 1 november opgeven door iemand anders en probeer zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Verzamel jij genoeg stemmen dan is die amazing trip voor 2 personen DownUnder voor jou. Great!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top