Fashion

Beauty trends fall/winter 2010

We spotten ieder seizoen de nieuwste trends op modegebied, maar wat is een geweldige outfit zonder een mooi opgemaakt smoeltje? Fashionscene zette daarom de 10 grootste fall/winter 2010 beautytrends voor je op een rij!

1. Aan de kant

Designers kiezen dit seizoen niet alleen voor extreme outfits, maar ook voor extreme scheidingen. Nu nog kiezen: wordt het links of rechts?
scheiding scheiding2
scheiding3 scheiding4
Alexander Wang, Calvin Klein, Carolina Herrera en Bottega Veneta.

2. The dark side

Je hoeft helemaal geen gothic te zijn om met deze trend mee te doen. Wees niet bang om je dark lips met een donkere outfit te combineren, maar ga dan wel voor kleding van luxe stoffen.
dark1 dark2
dark3 dark4
Christian Dior, Missoni en Proenza Schouler.

3. I can see your true colors
De make-up artists die voor de grootste merken werken, hebben alles al eens geprobeerd. Voor experimenteren met opvallende kleuren deinzen ze dan ook niet terug. Wie zegt dat een oranje paardenstaart of lichtblauwe oogschaduw niet kan?
color1 color2
color3 color4
Miu Miu, Jason Wu en Yves Saint Laurent.

4. Tabula rasa
Ja, deze modellen dragen echt make-up. Door slim gebruik te maken van naturelle make-up zien mensen niet dat je make-up draagt, terwijl je er wel verzorgd en stralend uit.
rasa1 rasa2
rasa3 rasa4
Balmain, Marc by Marc Jacobs, Stella McCartney en Jil Sander.

5. Riding the waves
De designers begrijpen goed waarom Charlie's Angels zo'n populaire show was: vanwege de weelderige kapsels natuurlijk! Ga ook voor big hair met grove krullen.
waves2 waves1
waves3 waves4
Oscar de la Renta, Chloé, 3.1 Phillip Lim en Christian Dior.

6. Smokin' aces

De smokey eyes zijn voor feestelijke gelegenheden altijd een absolute favoriet. Ieder seizoen komen komen de make-up artists weer met nieuwe variaties op deze topper op beautygebied.
aces1 aces2
aces3 aces4
Diane von Furstenberg, Jean Paul Gaultier, Lanvin en Giambattista Valli.

7. The only way is up

Veel haarstylisten kozen dit seizoen voor de nieuwe tuttigheid: op de jaren '50 geïnspireerde opgestoken kapsels, anno nu. Begin maar alvast met het breien van je eigen haarband!
up1 up2
up3 up4
Prada, Karl Lagerfeld en Vera Wang.

8. Lady in red

Mits perfect uitgevoerd kunnen rode lippen altijd: glamorous voor een feestje, maar het kan ookveen gewone, dagelijkse outfit de nodige spice geven.
red1 red2
red3 red4
Dolce & Gabbana, Dsquared2, Gianfranco Ferré en Givenchy.

9. Highbrow/lowbrow

Net je wenkbrauwen gebleekt om dezelfde look als Lara Stone te krijgen? Dan mag je ze snel weer terugkleuren, want we zagen opvallend dikke en gekleurde wenkbrauwen regelmatig op de catwalks verschijnen.
brow1 beow2
brow3 brow4
Balenciaga, Erin Wasson for RVCA en Narcisco Rodriguez.

10. Vaag verschijnsel

We spotten voor dit najaar veel modellenmonden met half vervaagde lippenstift. Na het zoenen je lippen bijstiften is dus niet meer nodig, hoe handig!
vaag1 vaag2
vaag3 vaag4
Christian Dior, Marni, Max Azria en Zac Posen.

(Foto's: Style.com en Elle.com)


(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top