Fashion

Word jij een Aussie Angel?

Bij de naam 'Aussie' denk je waarschijnlijk aan de trainingspakken die gabbers 15 jaar terug droegen. Maar vanaf nu denk je aan het Australische haarverzorgingsmerk Aussie, geïnspireerd en gebaseerd op Australische invloeden, dat in oktober naar Nederland komt. En wat extra leuk is: Aussie's beachboys gaan op zoek naar -en fotograferen- Aussie Angels met een natural look en passend bij die typisch Australische laidback lifestyle.

Bén jij nou één van de gelukkigen die is gefotografeerd door zo'n leuke gespierde beachboy lifeguard, dan kun je je foto terugzien op Fashionscene's Aussie pagina. En is jouw foto -en haar natuurlijk, want daar gaat het tenslotte om- nou echt zo leuk? Dan zou het wel eens kunnen dat je de winnares van de Ulimate Aussie Angel Challenge wordt die in maart 2012 bekend wordt gemaakt. En om het nog leuker te maken krijg je dan een reischeque voor een trip naar nergens anders dan... Australië!

aussie

Wat moet je daar voor doen? Eigenlijk helemaal niets! Je hoeft alleen maar te zorgen dat je haar altijd goed zit. Want áls je een beachboy lifeguard tegen komt, dan moet je natuurlijk wel gekiekt worden.

Dus dames die zich vandaag in Rotterdam en Den Haag bevinden: opgelet! De beachboy lifeguards staan daar vandaag namelijk tussen 13.00 en 15.00 uur op scherp om de leukste Aussie Angels te spotten en vast te leggen. En mocht je haar nou nooit goed zitten? Niet getreurd, want vanaf oktober is het merk te koop in Nederland via de website aussiehair.com en bij Etos.

Zorg jij dat je gekiekt wordt door één van Aussie's beachboy lifeguards?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top