Lifestyle

7x Vaderdag cadeaus voor een coole vader

7x Vaderdag cadeaus voor een coole vader

Nee, geen paniek... Het is zondag 17 juni pas Vaderdag! Je hebt dus nog ruim twee weken voor de zoektocht naar een geschikt cadeau voor jouw vader. Toch is het wel verstandig om nu alvast na te denken over een cadeautje, want het is ieder jaar weer opnieuw een struggle. We've got your back! We hebben 7 cadeaus voor een coole vader op een rijtje gezet. 

Hoe makkelijk het is om je moeder te verblijden met een bos bloemen, een tijdschrift of chocolade. Zo moeilijk is het om aan te komen met een cadeau waar je vader blij van wordt. Komt het omdat wij als vrouwen heel andere dingen leuk vinden? Of is het dat mannen alles al hebben? Wij zijn van mening dat het meer gaat om het gebaar, dan om het prijskaartje van een cadeau... We hebben daarom 7 cadeaus onder de 30 euro op een rijtje gezet. 

 

1. Een lederen BBQ schort

Een vader die niet van barbecuen houdt... bestaat dat? Nee, we willen niet alle vaders over een kam scheren. Maar we denken dat menig man hier wel gelukkig van zal worden. BBQ season started! 

Bbq schort 16,95

 

2. Bbq saus

Om in de bbq sfeer te blijven kunnen de Remia American BBQ sauzen voor echte mannnen ook heel goed door als Vaderdag cadeau. Is het niet vanwege de stoere verpakking, dan wel omdat barbecuen niet zonder saus kan. Maak zelf een barbecuesauspakket door de verschillende sauzen te combineren. Verkrijgbaar in de supermarkt!

Remia American saus 2,65 

 

3. Een blouse

De blouse met print is voor mannen weer helemaal hot! Heb jij een hippe vader? Dan kun je hem voor de zomer vast verblijden met dit hippe korte mouwen blouse. 

Blouse 12,99 

 

4. Een dopper drinkfles

Een best wel praktisch cadeau, maar daar houden mannen tenslotte van. Zit jouw vader voor zijn werk regelmatig op kantoor of is hij juist vaak onderweg? Dan is het dit cadeau iets voor hem! Want wist je dat er heel veel bacteriën zitten in een plastic waterflesje die elke keer opnieuw wordt gevuld? Deze roestvrijstale dopper daarentegen is veel hygiënischer en staat mooi op zijn bureau of in de bekerhouder van zijn auto. 

Dopper 26,95

 

 

5. Sokken

Een man kan nooit genoeg sokken hebben in zijn leven. Kies voor een gezellig kleurrijk exemplaar, want dat is nu eenmaal veel leuker dan zijn standaard zwarte of witte sokken.  

Happy socks 9,00 

 

 

6. Een fles whiskey 

Whiskey, toch wel een van de bekenste alcoholische versnapering voor mannen. Jameson is één van de meest gedronken dranken ter wereld, daar moet jij je vader toch mee kunnen verblijden? We think so! 

Jameson 23,50

 

 

 

 

7. Een zwembroek

Dit item heeft iedere man nodig, want wie neemt er geen duik in het zwembad op vakantie? Legergroen vinden wij dé kleur zwembroek voor mannen dit jaar. 

Zwembroek 12,99 

 

 

Succes! 

Deel dit artikel
Back to top