Beauty

4x waarom je jouw wenkbrauwen zou moeten scrubben

4x waarom je jouw wenkbrauwen zou moeten scrubben

Je scrubt je gezicht en lichaam vast wel eens, maar scrub jij je wenkbrauwen ook? Wij waren er eerlijk gezegd nog niet echt bekend mee, maar als je de voordelen hieronder op een rijtje ziet staan dan is het eigenlijk de moeite wel waard om het eens te proberen... 

How to

Het gaat eigenlijk vooral om de huid rondom je wenkbrauwen. Je kunt je wenkbrauwen het beste scrubben door boven en onder je wenkbrauw scrub aan te brengen. Vervolgens masseer je het in je wenkbrauwen. Na de behandeling wrijf je alle restanten van de scrub weg met een vochtig watje... And that's it! 

 

Makkelijker epileren

Als je je wenbrauwen wekelijks scrubt, zul je merken dat epileren veel makkelijker wordt. Je wenkbrauwen worden door het scrubben veel zachter en zullen daardoor in betere conditie zijn.  En dat zorgt tijdens het epileren voor een preciezer resultaat. Wenkies on fleek!

 

Voorkom ingegroeide haartjes

Als je regelmatig je wenkbrauwen scrubt voorkom je ingegroeide haartjes. Dit komt doordat je de dode huidcellen rondom je wenkbrauwen verwijdert. Big win!

 

Haargroei stimuleren

Wil jij vollere wenkbrauwen? Dan is het helemaal een goed idee om je wenkbrauwen te gaan scrubben. Waarom? Wanneer je scrubt, verwijder je dode huidcellen die mogelijk de haarzakjes verstoppen en zo de groei belemmeren. 

 

Producten zijn makkelijker te gebruiken

Als je je wenkbrauwen regelmatig scrubt, is het veel gemakkelijker om wenkbrauwproducten te gebruiken. Een wenkbrauwpotlood of poeder zal sneller pakken op gexfolieerde wenkbrauwen. En dat bespaart je tijd!

 

Ga jij voortaan ook je wenkbrauwen scrubben? Laat het ons weten!

 

Beeld: Instagram @lorealmakeup
Deel dit artikel
Back to top