Haarverzorging

12x mooi en makkelijk haar opsteken

12x mooi en makkelijk haar opsteken

Het hebben van lang haar is niet altijd fijn, in de zomer bijvoorbeeld. Nu de temperatuur de 28 graden aantikt in Nederland willen wij dan ook maar één ding: ons haar opsteken. Want niks is er vervelender dan dat warme (plakkerige) haar in je nek. Kun jij wel wat inspiratie voor opgestoken haar gebruiken? Met deze hairdo's kom jij gegarandeerd de zomer door! 

Je komt er deze zomer niet omheen: je haar opsteken met een haaraccessoire is je-van-het. Is het niet een satijnen sjaaltje dat om je haarelastiek heen wordt geknoopt, dan is het wel de 90's scrunchie die de 'normale' haarelastiek vervangt. Deze trends zorgen er wel echt voor dat je haar opsteken veel leuker wordt. Dus zeg maar vaarwel tegen de standaard strakke ponytail, bobby pins en de messy bun. Na het zien van de inspirerende Instagram voorbeelden hieronder wil jij voortaan niets liever meer dan je haar opsteken met een accessoire! Laat je inspireren door de volgende twaalf voorbeelden van Instagram babes die het haar opsteken hebben omarmt.
 

 

Een bericht gedeeld door Isaya (@elaisaya) op


Je haar opsteken doe je deze zomer dus op drie manieren: de hoge knot, de lage knot en de paardenstaart. Hoe hoog je jouw staart of knot draagt, is helemaal afhankelijk van jouw mood en van wat jij mooi vindt staan bij jouw gezicht. Voor een romantische hairdo kun je je haar opsteken en wat losse plukjes rond je gezicht laten hangen. Heb je het écht warm, bind dan al je haar vast, net zo mooi! Geen haarlak nodig, want pluizig haar is toegestaan en eigenlijk staat het ook alleen maar heel erg cute! Bind een sjaaltje of scrunchie om je knot of staart en je bent klaar. Je haar opsteken was nog nooit zo makkelijk en leuk! 
 

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

 

Veel plezier met je haar opsteken deze zomer! 

 

Beeld: Marlien Besselink
Deel dit artikel
Back to top