Haarverzorging

Zo creëer je steil haar zonder warmte

Zo creëer je steil haar zonder warmte

Lang, glanzend, steil haar is voor sommige dames een droom. Enige nadeel: voor je haar is het minder fijn om iedere dag gestyled te worden. Want zoals je weet is warmte niet goed voor je haar. Maar hoe krijg je dan steil en glanzend haar zonder de stijltang te gebruiken? Read it down below.

Wassen

Wil je pluisvrij en steil haar, dan is het belangrijk dat je een goede conditioner en shampoo gebruikt. Kies een crèmige shampoo die je haar goed hydrateert. Ook zijn er speciale shampoos voor vrouwen met steil haar op de markt. Go get it!  

Drogen

De föhn mag dan niet het beste apparaat voor jouw haar zijn, daar is gelukkig een oplossing voor gevonden. Fönh je haar op de koude lucht stand en kam het ondertussen zodat het nog stijler wordt, minder gaat pluizen en goed uit de knoop raakt. Dankzij de koude lucht ben je langer bezig met het föhnen, maar het is wel minder schadelijk dan warme lucht en het verminderd pluizend haar. We hebben toch alle tijd over voor mooie lokken?

Maskertjes 

Als je één of twee keer per week een maskertje aanbrengt in je haar, wordt je haar vanzelf stijler. Een gladmakend masker maakt je haar zwaarder, waardoor het meer gaat hangen. That's what we want! Naast maskers kun je ook crème's aanbrengen in de punten van je haar. Dit heeft een minder extreem effect als een masker, maar het maakt je haar wel zwaarder.
 

Beeld:Instagram:@lorealmakeup  ,@lorealhair

Deel dit artikel
Back to top