Lifestyle

Tips van modellen om goed op een foto te staan

Tips van modellen om goed op een foto te staan

Je denkt vast dat supermodellen geboren zijn om altijd goed op foto’s te staan. Maar zij maken ook gebruik van een paar eenvoudige trucjes tijdens het poseren… En die hebben we hier voor je op een rijtje gezet. We can make you a supermodel!

 

Weet wat je goede kant is

Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar de meesten van ons hebben echt een kant die fotogenieker is dan de andere. Kijk eens in de spiegel om die van jou te ontdekken. Kantel je kin naar beneden om je ogen groter te laten lijken of doe je kin juist omhoog voor een smallere neus. Zo kom je er vanzelf achter wat het beste voor jou werkt op een foto!

 

Chin out

Het maakt niet uit welke hoek je kiest als jouw ‘goede kant’, duw altijd je kin een beetje naar voren tijdens het poseren voor de camera. Dit voelt misschien een beetje onnatuurlijk, maar het is een methode om een onderkin te vermijden.

Er bestaat nog een trucje voor het vermijden van een onderkin op foto’s. Druk je tong tegen de bovenkant van je gehemelte terwijl je lacht. And it’s gone.

 

Camera onder ooghoogte

Wist je dat de beste manier om een foto te schieten vanaf je taille is? Dus helemaal niet op ooghoogte, zoals je misschien dacht. Vraag degene die een foto van je maakt dus om een beetje te bukken. Hello perfect picture!

 

Hand in your hips

Zet de hand die het dichtst bij de camera staat op je heup. Er is dus een reden dat alle celebs op rode lopers dit doen. Het is een trucje om op beeld een ‘grote arm’ te vermijden.

Beeld: Getty

Ga jij deze tips gebruiken? Laat het ons weten!

Deel dit artikel
Back to top