Fashion

Dit zijn de zonnebrillentrends van 2024

Dit zijn de zonnebrillentrends van 2024

Zonnebrillen beschermen niet alleen je ogen tegen de zon, ze zijn ook de perfecte finishing touch aan je outfit. Nu eindelijk de zomer er weer aan komt dragen we ook weer zonnebrillen. Wil jij nog een nieuwe zonnebril voor de zomer? Dit zijn de trends voor zonnebrillen die je deze zomer ziet.

Lees ook: Zo kies je een zonnebril bij de vorm van jouw gezicht

Grote brillen

Oversized zonnebrillen zijn in. Deze zomer zien we veel grote brillen. We zien niet alleen grote glazen, ook een dikke frame is super cute. Zonnebrillen horen bij de zomer en mogen dus zeker gezien worden en met een grote chunky zonnebril trek je zeker de aandacht. Een grote zonnebril is de statementpiece van je zomerse outfit.

Chloé Gayia zonnebril CH0154S

Chloé Gayia zonnebril CH0154S

Sportieve zonnebril

Een sportieve bril is deze zomer niet om mee te sporten, maar gewoon om als streetwear te dragen. Skibrillen, fietsbrillen en alle andere sportbrillen zijn hip. Misschien heb jij nog wel zo’n bril ergens in huis liggen. Herbruik die dan deze zomer om een coole look te geven aan je outfit. Op het strand met een metallic bikini bijvoorbeeld.

Oakley Capacitor zonnebril OJ9013

Oakley Capacitor zonnebril OJ9013

Cat eye

Ook een cat eye zonnebril is deze zomer hip. Deze zonnebril is perfect voor een dagje shoppen het is een classy en ook stijlvol montuur. Een zwarte strakke cat eye zonnebril is super chic. Stijl dit met een maxi zwarte jurk en kitten heels. Wil je het wat speelser maken? Kies dan een cat eye bril in een opvallende kleur. Dit stijl je met een matching kleur topje en jeans.

Dolce & Gabbana zonnebril DG4417

Dolce & Gabbana zonnebril DG4417

Piloten zonnebril

Een piloten zonnebril is eigenlijk altijd wel in stijl. Het is een tijdloos en klassiek montuur dat iedereen goed staat. Om het meer eigen en uniek te maken, kies je een bril met gekleurde glazen. Rode, blauwe, groene glazen staan allemaal supermooi op dit model. Een chunky frame is ook heel leuk bij een piloten zonnebril. Dit maakt het toch wat origineler en het is nog steeds stijlvol. Dit is een bril die je bij elke gelegenheid op hebt, tijdens het shoppen, op het strand of tijdens een picknick: het kan allemaal.

Ray-Ban Aviator Reverse zonnebril RBR0101S

Futuristische brillen

Zonnebrillen die lijken alsof ze uit de toekomst komen. Balenciaga stijlt dit al veel en niet alleen bij de schoenen en kleren. Voor zonnebrillen is de futuristische stijl misschien niet altijd even functioneel, maar je ziet er wel heel cool uit. Dit is een trend voor mensen die echt van fashion houden en hun outfits to the next level willen brengen.

Balenciaga zonnebril BB0251S

Balenciaga zonnebril BB0251S

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: gettyimages.nl
Deel dit artikel
Back to top