Fashion

Dit zijn de leukste streetstyle trends van dit moment

Dit zijn de leukste streetstyle trends van dit moment

Wat men draagt op straat verandert continu. Street style evalueert constant en wij houden ze voor je bij! Dit zijn de street style trends die we veel zien op dit moment en die jij zeker uit moet proberen.

Studs

Studs waren in de 2010's helemaal in. We zagen ze op riemen, jasjes, tassen, schoenen en nog veel meer. In 2024 zien we deze street style trend een comeback maken. Zilver metaal aan je outfit toevoegen geeft je outfit meer edge. Wij zijn helemaal fan van deze trend.

Draag je trui eens anders

Voor een trui wordt het langzamerhand te warm. Toch is het nog niet helemaal tijd om je trui achterin de kast te leggen. Truien dragen is helemaal in, maar niet op de manier die je gewend bent. Het is momenteel trending om je trui om je nek te dragen, als een soort sjaal, of juist als een soort cross-body. Experimenteer met je trui om je heen draperen!

Vintage handtassen

Voor het huidige seizoen is er geen hele duidelijke trend op het gebied van handtassen. Een trend die wel duidelijk naar voren komt is een liefde voor vintage handtassen. Ga dus vooral eens langs bij je lokale tweedehandswinkel en ga op zoek naar je nieuwe favoriete handtas.

Plunder de kast van je oma

Dit seizoen is het tijd om de kast van je oma te plunderen! Want klassieke items die in haar kast hangen, zijn nu helemaal in. Denk aan tweed jasjes en kokerrokken, parels en bouclé. Ga dus vooral even langs bij je oma of bij je favoriete vintage winkel voor jouw nieuwe favoriete outfit.

Platte schoenen

Hakken? No way! Momenteel zijn platte schoenen helemaal in. Ga bijvoorbeeld voor ballerina's, Mary Janes of sandalen. De street style schoenentrend op dit moment is comfortabel, functioneel maar wel elegant.

Leer, leer, leer

Als er een soort materiaal is dat we veel gaan blijven zien, dan is het leer. Leer zien we terug in allerlei verschillende items. Denk aan jassen, rokken, broeken, schoenen en tassen. Deze trend gaat mooi samen met de studs trend!

Ga broekloos

Uhm, je gaat toch niet naar buiten zonder broek? Jawel! Nou, oké niet helemaal. Ultra-mini korte broeken zijn namelijk in. Deze bedekken bijna evenveel als je onderbroek! De no pants trend maakt een comeback!

Bron: MarieClaire
Beeld: NL Beeld / Avalon
Deel dit artikel
Back to top