Fashion

Dit zijn de sieraden trends van de lente van 2024

Dit zijn de sieraden trends van de lente van 2024

De lente is al een tijdje begonnen, ook al merken we het nog niet echt aan het weer. Toch is het wat ons betreft tijd om eens onze style aan te passen op het nieuwe seizoen. Een goede outfit is niet af zonder sieraden. Dit zijn de sieraden trends van de lente van 2024.

De sieraden trends van de lente

Deze lente zien we een hoop opvallende trends opduiken. Deze lente gaan we dus echte statements maken met onze sieraden. Voor wie houdt van een opvallende look is dit dus een topseizoen!

Klassieke horloges

Horloges dragen we tegenwoordig vaak in de vorm van een smart watch. Deze zijn ontzettend handig, maar meer klassieke horloges maken een comeback! Vooral gouden horloges zien we veel momenteel. We gaan voor de tijd dus even back to basics, maar wel op een classy manier. Simpele designs zijn in. Deze kun je mooi combineren met andere statement pieces zoals ringen.

Chunky chokers

Chokers waren in 2015 overal. En de trend keert terug, alleen niet op dezelfde manier als toen. Chokers zijn nu een stuk extravaganter. Dit sieraad wordt dus de eyecatcher van je outfit. Naast dit opvallende sieraad heb je eigenlijk niks meer nodig. De chokers zijn groter maar ook uitgebreider in 2024!

Unieke cuffs

Cuffs zijn armbanden die wat groter zijn en ook wat strakker om je arm zitten. Dit sieraad is nooit echt uit de mode gegaan, maar dit jaar zien we dat hij z'n momentje in de spotlights weer krijgt. Deze keer dragen we cuffs die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. Met deze cuffs maak je een echt statement.

Ook de biceps moeten mee

En daar houden de cuffs niet op. De cuffs die we hiervoor hebben besproken, draag je om je pols of onderarm. Maar cuffs voor je bicep zijn dit jaar ook helemaal in. Hiermee geef je je look iets futuristisch. Het is vooral erg uniek! Met dit sieraad til jij jouw outfit naar een hoger niveau.

Dierlijke inspiratie

Het dierenrijk biedt al eeuwenlang inspiratie voor de mode. En ook in 2024 zien we de dieren terug in onze sieraden. Sieraden met dieren eraan zijn helemaal in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vlinders, vissen en zelfs kikkers. Niks is te gek! Deze trend kan je op een hele subtiele manier dragen, maar je kan ook groots uitpakken.

Bron: Cosmopolitan
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top