Fashion

Strikjes, strikjes en nog eens strikjes, draag de trend van nu

Strikjes, strikjes en nog eens strikjes, draag de trend van nu

Een strikje in je haar, een strikje op je kleding, overal strikjes. Je ziet de strikjes op dit moment overal voorbijkomen. Het is helemaal dé trend van nu en wij vinden het te cute. Benieuwd hoe je met de leuke strikjes trend meedoet? Je leest het hier.

In je haar

Een strik in je haar maakt jouw outfit helemaal af. Kies zelf de kleur, grote en stijl uit. Met een grote strik steel jij echt de show. Je outfit is tien keer cuter en je bent helemaal girly. Voor een subtielere look kies je voor een kleiner strikje. Koop een klein strikje of strik een lintje in je haar. Match je trui of jurkje met de kleur van je strik en je outfit is helemaal on fleek. Leuk met je haar half omhoog of in je staart of vlecht.

Lees ook: Strikjes in het haar zijn in! Zo rock je de look

Op je blouse

Misschien heb je ze wel voorbij zien komen op je TikTok, de leuke bloesjes met meerdere strikjes aan de voorkant. Wij vinden deze bloesjes zo leuk en willen ze het liefst in elke kleur en print. Hoe leuk is deze blouse in panterprint met een leuke rode tas en een jeans of in het lichtroze met een witte broek en zilveren schoenen? Dit bloesje combineer je perfect met een andere trend. Zo loop jij er dit jaar helemaal trendy bij.

Strikjes oorbellen

Voor een subtielere strikjes look draag je de oorbellen. Deze schattige oorbellen zijn verkrijgbaar is alle soorten en maten. Koop ze met diamantjes, groot, klein, goud, zilver of match hem met je velvet strik in je haar. Heel cute!

Op je jurk

Onze handen jeuken om allemaal nieuwe jurken te kopen, nu de zon steeds vaker begint te schijnen. Het liefst jurken met een strik. Een grote strik op de rug of als eyecatcher voorop. Ontzettend leuk voor de zonnige vakantie of als bruiloftsgast. Maak de outfit af met leuke strikjes in je oren of met een leuke hak.

Strikje op je hak

Je raadt het misschien al, die leuke hak onder je jurk bevat ook een strik. Hakken met strikken heb je in alle maten en prijsklasse. Schattig om te combineren met een girly jurkje, maar ook onder je jeans. Op deze manier geef je een stoere outfit een cute touch.

Een tas

Op zoek naar een opvallende tas? Koop dan een tas in een vorm van een strik. Er zijn tassen te koop met een leuk strikje erop, maar waarom zou je die kopen als er ook een tas bestaat die een strik is? Een simpele outfit fleur je op met deze fantastische tas.

Beeld: unsplash
Deel dit artikel
Back to top