Fashion

Deze zonnebrillen moet jij hebben in 2024

Deze zonnebrillen moet jij hebben in 2024

De zon gaat weer schijnen en dat is het perfecte excuus om weer een nieuwe zonnebril te kopen. Te veel zonnebrillen hebben bestaat niet. Welke moet je dit jaar aanschaffen? Wij hebben een lijstje gemaakt met de zonnebril trends van 2024.

Lees meer: Zo kies je een zonnebril bij de vorm van jouw gezicht

Statement brillen

Go big or go home! Hou je van een opvallend montuur? Dan heb jij geluk. Dit jaar zijn de zonnebrillen zo opvallend en groot als het maar kan. We gaan terug in de tijd naar de jaren 60’s en 70’s en daar zijn wij blij mee, want deze stijl vinden wij fantastisch. Kies voor een mooie donkere kleur of een hippe kleur, zoals peach.

Frameless

Ook met deze trend mag de bril je halve gezicht bedekken, maar dan wel zonder frame. De frameless zonnebrillen zijn dé trend van 2024. Bij deze zonnebril ontbreekt het montuur, wat voor een minimalistische look zorgt. Kies voor paarse of roze glazen en maak jouw zomeroutfit compleet met deze leuke bril.

Alles één kleur

2024 is het jaar van de gekleurde zonnebrillen. Ben je niet fan van grote zonnebrillen, maar wil je toch opvallen? Kies dan voor een leuk kleurtje en dan niet alleen van het frame, maar ook de glazen. Shine met een totaal groene, roze of blauwe bril. Leuk als eyecatcher of als kleuraccent van jouw outfit.

Kleine, smalle brillen

Deze leuke zonnebrillen heb jij misschien al in je collectie, want deze waren vorig jaar ook al hot. Dit jaar rocken we weer deze te gekke zonnebrillen. De doorlopende slanke variant van de modellen met een robuuster frame zijn favoriet. De classy zwarte is altijd goed, maar een leuke gele of rode is ook ontzettend leuk voor de zonnige dagen.

Sportief 

Hier moet je van houden en misschien moet je ook even wennen, maar je gaat deze dit jaar veel zien, de sportieve zonnebril. Sporty chic is dé trend van nu en dus ook als het gaat om zonnebrillen. Denk hierbij aan een montuur zoals een ski- of racer zonnebril. Met deze zonnebril steel jij zeker weten de show.

Cat eye

Last but not least hebben wij de cat eye. Dit klassieke montuur staat bijna iedereen en is dus perfect voor de zonnige dagen. Ben je een echte zonnebrillen lover? Dan is de kans groot dat je dit montuur al in je collectie hebt, maar heb de cat eye ook al in een leuke kleur? Een mooie licht beige of fel rode cat eye staat je prachtig deze zomer.

Op welk model ben jij verliefd geworden en met welke zonnebril loop je te shinen op de zonnige dagen van 2024?

Beeld: unsplash
Deel dit artikel
Back to top