Fashion

Dit zijn de mode items die iedereen goed staan

Dit zijn de mode items die iedereen goed staan

Op het gebied van mode is er veel ruimte voor variatie. We hebben allemaal een andere style en een ander lichaamstype. Sommige kledingitems staan de ene persoon beter dan de ander. Maar sommige items staan iedereen goed! Dit zijn de items die in ieders kast thuishoren.

Klassieke jeans

Jeans staan iedereen goed. Ze horen wat ons betreft thuis in iedere garderobe. Het verschil zit hem natuurlijk in het soort jeans. Sommige mensen dragen het liefst baggy jeans, anderen liever skinny. En sommige mensen geven de voorkeur aan high rise en anderen weer aan low rise. Wat ons betreft is een klassiek paar jeans een onmisbaar element van ieders garderobe. Denk hierbij aan blauwe, mid rise jeans met rechte pijpen.

Blazer

Blazers zijn tijdloos. Je kunt ze met een hoop verschillende items combineren. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke pantalon, een kokerrok of juist meer casual jeans. Een blazer hoort in ieders kast thuis naar onze mening. Je kan hierin nog best veel kanten op. Ga bijvoorbeeld voor een statement blazer met schoudervullingen, een oversized blazer of juist een klassieker model met een opvallend kleurtje.

Trenchcoat

Trenchcoats zijn, net als blazers, tijdloos. Deze jas is van alle tijden en kan door iedereen gedragen worden. Wat je style ook is, een trenchcoat past erbij.

Een simpel T-shirt

T-shirts zijn in ieders kast te vinden. Wat iemands style ook is, een T-shirt zal altijd wel te vinden zijn in hun kast. Een simpel, wit T-shirt staat iedereen goed. Het sluit mooi aan op de vorm van je lichaam en accentueert precies de mooiste stukjes. Combineer een wit T-shirt met je favoriete jeans en je tijdloze blazer voor een klassieke look die iedereen goed staat.

Een gestreepte trui

Voor in de winter hebben we natuurlijk ook een tijdloos item nodig dat iedereen goed staat. Wat ons betreft is er een trui voor iedereen. Maar als we een specifieke soort trui uit moesten kiezen, zouden we zeggen dat een gestreepte trui iedereen goed staat. Dit simpele item staat superleuk onder een trenchcoat of een leren jasje. Maak de look af met je favoriete jeans en sneakers (daar komen we zo nog even op terug).

De LBD

Voor een avondje uit is er een standaard outfit die iedereen goed staat: de LBD. Een little black dress staat iedereen goed, want zwart staat iedereen goed en er is altijd wel een style die bij je past. Ga voor een lengte en neklijn die aansluit bij jouw lichaam en jouw style.

Witte sneakers

Op het gebied van schoenen is er een paar sneakers dat iedereen wel heeft: de witte sneaker. Denk hierbij aan een klassiek paar Nike Air Forces of een paar witte Converse All Stars. Deze schoen past bij iedere outfit en is de perfecte schoen voor iedere dag.

Bron: Vogue
Beeld: NL Beeld
Deel dit artikel
Back to top