Fashion

Meer kleur dragen? Deze kledingitems in de leukste kleuren mogen niet missen in je kledingkast

Meer kleur dragen? Deze kledingitems in de leukste kleuren mogen niet missen in je kledingkast

Wil jij graag wat meer kleur dragen? Dat kan! Ga je voor een fleurige, roze trui of een chique, rode blazer? Er is héél veel kleurrijke kleding op de markt. Wij zetten de leukste, kleurrijke kledingitems voor jou op een rijtje. Haal er je inspiratie uit en ga helemaal in stijl de deur uit!

Roze, roze en nog meer roze

Fan van roze? Dan is dit roze hemdje en vest misschien wel wat voor jou.

 

Licht roze trui

Mag het van jou wel iets minder opvallend, máár wil je het wel kleurrijk houden? Dan is deze licht roze trui perfect voor jou! Het is makkelijk te stijlen én lekker warm.

Blauwe en groene trui

Naast roze bestaan er natuurlijk nog veel meer kleuren. Denk bijvoorbeeld aan blauw en groen, zoals op de afbeeldingen hieronder. Heb jij toevallig blauwe ogen? Deze gaan nóg meer opvallen wanneer je een blauwe trui aantrekt. En hetzelfde geldt voor groene ogen in combinatie met een groene trui.

Lees ook: ‘Peach fuzz’ is de kleur van het jaar: zo style je de kleur

Roze jas

We zijn nog niet klaar met roze… Ook deze roze jas is erg leuk.

Rode jas

Wil je gaan voor een iets chiquere en minder opvallende jas, dan past één van deze jassen misschien beter bij jou.

Groene broek

We gaan over op de broeken, want ook daarbij is er veel keuze uit leuke, fleurige kleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze groene broek. Is dat iets voor jou?

Blauwe broek

Of ben je meer een liefhebber van blauw?

Lees ook: De leukste vesten om je outfit helemaal af te maken

Geel rokje

Als je wel eens een rokje draagt, vind je dit gele rokje wellicht leuk. Combineer het met een mooie, witte blouse en je loopt er prachtig bij!

Gele blouse

Het is ook mogelijk om de kleuren om te draaien. In plaats van een witte blouse met een geel rokje, is het ook mogelijk om een gele blouse te dragen met een wit rokje. Het is maar net wat je leuker vindt.

Groene blouse

Ook de blouses zijn er in allerlei kleuren.

Blauwe sjaal

Nóg een andere optie om meer kleur aan te brengen in jouw outfits, is door een kleurrijke sjaal te dragen. Zo is het zelfs met een compleet zwarte outfit mogelijk om er kleurrijk bij te lopen. Kijk maar eens naar onderstaande afbeelding.

Meerdere kleuren in één

We sluiten de lijst af met een heel kleurrijk jasje. In plaats van steeds een kledingitem te kiezen van één kleur, is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere kleuren te verwerken in één item. Hoe leuk!

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top