Fashion

De leukste vesten om je outfit helemaal af te maken

De leukste vesten om je outfit helemaal af te maken

Vesten zijn er in allerlei verschillende kleuren en maten. Kies je voor lange of korte mouwen, fleurige of rustige kleuren en een lang of kort model? Allemaal vragen die uiteindelijk leiden tot het perfecte vest om jouw outfit helemaal af te maken. Wij zetten een aantal héle leuke vesten onder elkaar. Lees dus snel verder en haal er je inspiratie uit!

Chic, grijs vest

Dit nette, grijze vest is erg toepasselijk als je voor een ietwat chiquere look gaat. Heb je bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek op de planning staan of hou je gewoon van een chique stijl, dan is dit vest perfect voor jou.

Chic, beige vest

Ben jij niet zo’n groot fan van grijs? Dan zijn er ook nog genoeg andere kleuren om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de kleur beige. Een rustige, maar mooie kleur die makkelijk te stijlen is.

Chic, geblokt vest

Of mag het van jou wel iets drukker? Kies dan voor een leuk printje, zoals hieronder op de afbeelding.

Lees ook: Dit worden de grootste jeanstrends van 2024

Beige vest

Op onderstaande afbeelding zie je niet een typisch vest. In tegenstelling tot de andere vesten, moet je dit vest wél over je hoofd halen om het aan te trekken. Desalniettemin is het wel een mooi vest dat zeker een toevoeging gaat zijn aan jouw outfit. Combineer het bijvoorbeeld met een zwarte broek en witte blouse en voilà: jij bent helemaal klaar voor de dag!

Donkerblauw vest

Ook hierbij is het mogelijk dat beige niet helemaal jouw kleur is. Gelukkig zijn er dan genoeg andere kleuren om uit te kiezen. Wat denk je van de kleur donkerblauw?

Grijs vest

Of misschien is grijs wat voor jou?

Lees ook: Deze trends moeten we lekker in 2023 achterlaten

Hoodie vest

Niet alleen ziet het er leuk uit, het zit ook nog eens heerlijk. Deze hoodie in de vorm van een vest wordt op meerdere manieren gedragen. Het is maar net wat je zelf wil. Kies je ervoor om hem als ‘thuispak’ te dragen of stijl je het bij een leuke outfit?

Lang, kleurrijk vest

Dit lange, kleurrijke vest is toch té leuk? Het brengt jouw outfit helemaal tot leven. En dat niet alleen: het is ook nog eens heerlijk warm. Dat is vooral nu met deze koude temperaturen erg fijn.

Korte, kleurrijke vesten

Hieronder zie je nog vier hele leuke, kleurrijke vesten. Deze zijn iets korter dan het vorige vest, maar desalniettemin erg leuk!

Middellange, beige vesten

We sluiten het rijtje af met twee simpele, maar erg leuke vesten. De kleur beige is niet alleen goed te stijlen met andere kleuren, ook geeft het automatisch een soort rust aan de outfit. Stijl er dus op los en stel de mooiste outfits samen.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top