Beauty

Beauty kerstcadeautjes die je lastminute nog kan halen

Beauty kerstcadeautjes die je lastminute nog kan halen

Oh nee! Het is al bijna kerst en jij bent nog op zoek naar een beauty kerstcadeau… Geen paniek, want er zijn nog genoeg manieren om lastminute aan een leuk beauty kerstcadeau te komen. En wij gaan je daarbij helpen. Lees dus snel verder!

Op Bol.com vind je heel veel beauty producten die jij mogelijk morgen nog in huis hebt liggen. Zolang jij de producten vandaag vóór 23.59 besteld, heb jij toch nog cadeaus om onder de kerstboom neer te leggen.

Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater

Het micellair reinigingswater van Garnier SkinActive is nu niet alleen super goedkoop, het is ook nog eens een fijne manier om een gevoelige huid te reinigen en verzachten. Haal gemakkelijk je make-up van je gezicht en reinig je huid zonder deze uit te drogen.

Facial Moisturizing Lotion PM van CeraVe

Wees er snel bij, want ook deze gezichtscrème van CeraVe is nu in de aanbieding. De hydraterende gezichtscrème is geschikt voor een normale tot droge huid, waaronder ook een gecombineerde en gevoelige huid vallen. Niet alleen zorgt het voor een hydratatie van de huid, ook helpt het om de huidbarrière te herstellen én beschermen.

Fit Me Blush van Maybelline New York

Nu voor maar de helft van de prijs, geeft deze roze blush jouw look een frisse en natuurlijke uitstraling. Volgens Maybelline past deze Fit Me blush met de kleur 30 Rose bij elke huidskleur. Het is de finishing touch van jouw prachtige make-up look.

Lipgloss van Bourjois Gloss Fabuleux

Deze lipgloss in de kleur 3 Rose Charismatic zorgt ervoor dat jouw lippen er mooi glanzend uitzien. Niet alleen is de lipgloss niet-plakkerig, ook zorgt het voor hydratatie van je lippen. En omdat Bol.com aan het strooien is met aanbiedingen, is ook de prijs van de Bourjois Gloss Fabuleux lipgloss tijdelijk flink gedaald. Een win-winsituatie dus!

Lees ook: Dit zijn de mooiste manieren om ‘angelic make-up’ te dragen met kerst

Ren naar de Kruidvat

Ga jij liever naar een fysieke winkel en zit er bij jou een Kruidvat in de buurt? Neem daar dan eens een kijkje. De Kruidvat heeft namelijk een ruim assortiment aan beauty producten. Van mascara tot aan anti-rimpel serum: er zit vast en zeker wel een leuk kerstcadeau tussen. Daarbij komt dat er zowel producten zijn met een hogere prijzenklasse, als producten met een lagere prijzenklasse.

Nog véél meer winkels met beauty producten

Naast de Kruidvat zijn er nog heel veel andere winkels die beauty producten verkopen, denk aan ICI Paris XL, Etos, Douglas en ga zo maar door. Heb jij een specifiek product dat jij in één van de fysieke winkels wilt halen, ga er dan snel naartoe! Je hebt alleen vandaag en morgen nog.

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top