Face & Sculpting

Met deze briljante beauty hack verberg jij binnen no time je wallen

Met deze briljante beauty hack verberg jij binnen no time je wallen

Soms helpt mascara niet als enige tegen een frisse, open blik. Dan zijn de wallen onder je ogen net iets te heftig. Op zo’n moment wil je ze kunnen verstoppen, maar hoe doe je dat snel en op een goede manier? Met dank aan social media kwamen we deze geniale lifehack tegen, waarmee jij een stuk wakkerder oogt.

Zo verberg jij je wallen als een pro

Af en toe heb je weleens van die nachten, dat je gewoon niet in slaap valt. Of misschien heb je bewust een korte nacht, doordat je iets te lang hebt doorgefeest. Alleen vergat je even, dat je de volgende dag gewoon naar kantoor moest. Oeps! In dat geval heb je een makkelijk trucje nodig, waarmee je snel je wallen verbergt. Al doe je dat wel graag op een zo natuurlijke en mooie manier. Influencer Madi Prettyman heeft de perfecte manier gevonden, waarmee jij je wallen verbergt als een pro!

Blush en highlighter

Dankzij de briljante lifehack van Madi lijkt het alsof je gewoon acht uur hebt geslapen. In feite waren dit er vijf, maar who knows? Nou, niemand, geloof ons. Het enige wat ze doet is vloeibare blush mengen met vloeibare highlighter. Dit doet ze gewoon op haar hand. Ze wrijft daar de twee middeltjes even door elkaar. Daarna brengt ze het aan onder haar ogen met een make-upborstel. En voilà, je bent klaar om te gaan!

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top