Nagellak

Dit zijn de mooiste nageldesigns van nu om te dragen met kerst

Dit zijn de mooiste nageldesigns van nu om te dragen met kerst

Kerst staat alweer heel snel voor de deur! Tijd voor de laatste voorbereidingen dus! Een van de dingetjes die we zeker niet mogen vergeten voor de feestdagen is onze nagels. Nog inspiratie nodig? Dit zijn de mooiste nageldesigns om te dragen met kerst.

Rode chrome

Rode chrome nagels zijn helemaal in. En laat het nou net de perfecte look zijn voor de feestdagen. Het is rood en het glimt, hoe feestelijk wil je het hebben? Deze look is simpel en klassiek, maar oh zo mooi.

Kerstlichtjes

Kerstlichtjes zijn onmisbaar in deze tijd van het jaar. Dus wat ons betreft horen ze ook zeker op je nagels thuis. Het is een vrolijk en kleurrijk design dat je zo speels kunt maken als je zelf wil. Geef je lampjes bijvoorbeeld allemaal dezelfde kleur of ga voor lampjes met verschillende tinten. Glitter is ook zeker een leuke toevoeging!

Glitter

Ja, je voelde hem waarschijnlijk al aankomen. Glitter mag niet ontbreken tijdens de feestdagen! Goud, zilver, groen, rood, alle kerstachtige kleuren zijn welkom, maar een andere variatie is ook zeker leuk. Je kan je glitternagels bijvoorbeeld matchen met je outfit.

Kerstboompjes

Het is geen kerst zonder kerstboom toch? Dit nageldesign kun je zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wil. Met een simpele zigzag kun je bijvoorbeeld al een simpel kerstboom design maken!

Steentjes

Glitter en glamour is perfect voor tijdens de kerst. Met de feestdagen gaan we voor opvallen! Steentjes zijn dan ook een superleuke toevoeging voor je look. Dit design is bijvoorbeeld ook op een creatieve manier in te zetten door de steentjes als kerstballen te laten dienen.

Sneeuwvlokjes

Het is dan geen witte kerst, maar wij associëren kerst gewoon nog steeds met de winter en sneeuw. Een sneeuwvlokjes design is perfect voor als je wil gaan voor een klassieke look zonder al te veel poespas, maar nog steeds houdt van een feestelijke look.

Cadeautje

Tijdens de feestdagen draait het stiekem ook allemaal wel een beetje om de cadeautjes. Het is tenslotte de tijd van het jaar om aan anderen te geven. Verplaats deze vrijgevige sfeer naar je nagels door middel van dit superschattige nageldesign. Je kunt dit design toepassen op alle nagels of gaan voor een accent nagel. De opties zijn eindeloos.

Rendieren

Wat zou de kerstman toch moeten zonder zijn trouwe rendieren? Dit nageldesign is vrolijk, schattig en perfect voor de feestdagen. Maar door de neutrale kleuren is het wat minder in your face dan andere designs, iets wat voor sommigen van ons juist een pluspunt is!

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top