Nagellak

Red chrome nails worden dé manicuretrend voor de feestdagen

Red chrome nails worden dé manicuretrend voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen willen we er op en top uitzien. Denk hierbij niet alleen aan en goede outfit, maar ook aan je nagels. Ieder jaar zijn er weer trends op het gebied van manicure en zo ook tijdens de feestdagen. En dit jaar zijn dat red chrome nails: rode nagels met een shimmer. We vertellen je er alles over in dit artikel.

Wat zijn red chrome nails

Misschien heb je nog nooit van de term chrome nails gehoord, dus we leggen het graag even aan je uit. Chrome nails, of chroom nagels zijn nagels met chroom, en dat chroom zorgt voor een spiegelend effect. Dit soort nagels worden ook wel mirror nails genoemd door het spiegelende effect. Deze nageltrend is de afgelopen jaren enorm populair geworden. En wij begrijpen wel waarom, want deze futuristische nagels zijn een echte eye catcher van je outfit. Om deze reden wordt dit dus dé manicuretrend van de feestdagen.

Hoe krijg je chrome nails

Ben je enthousiast geworden van deze nagels en wil je niets liever dan ook shinen met deze nagels tijdens de feestdagen? Wij leggen je uit hoe aan dit soort nagels komt. Er zijn potjes rode nagellak die precies dit effect geven op jouw nagels. Maar je maakt red chrome nails ook gemakkelijk thuis. 

Maar, als je échte chrome nagels wil, doe je dit met gellak en een UV-lamp. We leggen je hieronder stapsgewijs uit hoe je dat doet.

-        Maak je nagels schoon

-        Breng een basecoat aan en houd onder de UV-lamp

-        Verwijder de plaklaag van de basecoat

-        Breng je zwarte gellak aan en houd onder de UV-lamp

-        Breng het chromepoeder aan met een sponsje

-        Breng je rode gellak aan en houd onder de UV-lamp

-        Gebruik een top coat en houd weer onder de UV-lamp

-        Neem je nagels af met een gel cleanser

Chrome nails combineren

Nu je nagels ready to shine zijn, is het tijd om het te combineren met een leuke outfit voor de feestdagen. Rood is een kleur die past bij zwart, maar bijvoorbeeld ook bij groen. Kijk hiervoor wat je nog in de kast hebt hangen, maar het is ook een goede gelegenheid om wat nieuws te shoppen. Dit zijn perfecte kleuren voor een feestelijke outfit voor kerst. Maar, red chrome nails passen ook goed bij een glitteroutfit, in welke kleur dan ook. Dit maakt je outfit heel erg feestelijk.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top