Fashion

Chunky laarzen zijn perfect voor de winter: Zo style je ze

Chunky laarzen zijn perfect voor de winter: Zo style je ze

De winter moet officieel nog beginnen, maar wij zitten al helemaal in de winterstemming. Voor het koudste seizoen van het jaar zien we dat chunky laarzen helemaal in zijn. Wil jij ze stylen deze winter? Zo doe je dat!

Hoge laarzen

Chunky laarzen zijn perfect voor de koudere seizoenen. Ze houden je voeten lekker warm terwijl je een fashion statement maakt. Maar chunky laarzen bestaan natuurlijk in allerlei verschillende lengtes. Voor de meiden die graag jurkjes en rokjes dragen in de winter, raden we aan om te gaan voor hoge chunky laarzen. Hiermee blijven je benen lekker warm en maak je een fashion statement. Ga voor aansluitende laarzen of juist voor een echte chunky laars die wat losser om je been heen valt.

Ga voor 'all black'

Als je zoekt op chunky laarzen, zien we vooral zwarte modellen voorbij komen. Wij zijn hier helemaal fan van! Want een zwarte laars kun je vrijwel overal bij stylen. Het maakt iedere schoen een stuk tijdlozer en klassieker. Ook voor chunky laarzen! Om een zwarte laars te stylen, raden wij aan om te gaan voor een monochromatische zwarte outfit! Hierdoor smelten je laarzen als het ware samen met je outfit. Maar door een beetje te spelen met materialen kun je toch een heel visueel interessante outfit maken, ook al is het maar een kleur. En trouwens: je kan de monochromatische aanpak ook doen voor iedere andere kleur!

Maak het cozy

In de winter is een cozy outfit wat ons betreft echt een must. Dit houdt je lekker warm maar alsnog modieus. Ga voor een chunky gebreide trui, lange sokken die boven je laarzen uitkomen en een fijne winterjas. Je lekker dik aankleden in de winter hoeft zeker niet saai te zijn wat ons betreft!

Ga voor een stoere hak

Chunky laarzen geven je vaak sowieso al een beetje een lift. Deze schoenen hebben bijvoorbeeld een platform waardoor je al iets meer de hoogte in gaat. Maar wat dacht je van een chunky schoen met een platform en een hak! Hiermee creëer je een hele toffe stoere look die je gemakkelijk kunt omtoveren in een wat formelere style. Deze schoen is ideaal voor kerstvieringen en oud en nieuw feestjes.

Maak een statement met chunky laarzen in de winter

Een chunky laars is al een statement op zichzelf, maar dit betekent niet dat je het niet nog groter aan kunt pakken! Ga bijvoorbeeld voor een chunky laars met een bijzonder printje of een opvallende kleur. Je kan ook gaan voor laarzen met interessante details zoals steentjes of glitter of parels.

Beeld: NL Beeld
Deel dit artikel
Back to top